Inici » Esdeveniments » Formació » VI Edició de les Jornades d’Innovació en Alimentació

VI Edició de les Jornades d’Innovació en Alimentació

Inici 10/06/2021

VI Edició de les Jornades d’Innovació en Alimentació

Organitza: Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Andalucía

Jornada PRESENCIAL

El proper 10 de juny, tindrà lloc a Còrdova, la celebració de la VI Edició de les Jornades d’Innovació en Alimentació.

Aquest any, les empreses que explicaran la seva experiència són: Coca Cola Company, Almàsseres de la Subbética, Cellers Masaveu, Olives Torrent, Booh i CAAE Servei de Certificació.

Còrdova acollirà la VI edició de la Jornada d’Innovació en Alimentació , que des 2016 ve organitzant el COIAA, amb gran èxit en assistència i participació. El 10 de Juny de 2021 ha estat la data escollida i el lloc de celebració el Centre de Recepció de Visitants de Còrdova . Serà una jornada presencial amb les màximes garanties de seguretat per als assistents.

Aquestes jornades s’han convertit en un lloc de trobada professional , on l’Enginyeria Agronòmica es reuneixen per gaudir, compartir experiències i fer networking en un sector tan fonamental en la professió: l’agroalimentari.

L’èxit de les mateixes rau en la qualitat de les ponències i experiències de les empreses participants. En l’edició d’l’any passat, on van participar empreses de el sector alimentari com Pepsi Europa, Estrella de Galícia, Talaia Agroalimentària, Biogran, Blox i Glovo, puedimos conèixer per boca dels seus protagonistes, els canvis d’interès aportats pel sector agroalimentari a Espanya, ja sigui per empreses amb estratègies de Nous Productes, Nous Canals de Comercialització, Nous Models de Negocis o estratègies de Diferenciació de R + d.

Aquest any, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Còrdova, Goup, BUMM i ETSIAM, i coneixerem de primera mà l’experiència de 6 casos d’interès nacional: Coca Cola Company, Almàsseres de la Subbética, Cellers Masaveu, Olives Torrent, Booh i CAAE Servei de Certificació .

PROGRAMA DE LES VI JORNADES D’INNOVACIÓ EN ALIMENTACIÓ 

Programa en format pdf

Els Enginyers Agrònoms, portem anys exportant aliments de qualitat , obrint nous mercats amb un segell reconegut a tot el món i adaptant-nos amb rapidesa i eficàcia a les demandes dels clients, molt canviants en els últims anys. Ho fem mitjançant la investigació, l’anàlisi, la innovació i la digitalització, la realització de projectes sota nous prismes. Tot això ens està permetent respondre en temps rècord a unes demandes de producció en la societat, que són diferents a les de fa molts anys.

Donar resposta a la demanda d’aliments de la societat està gravat a foc en l’ADN de tot el sector alimentari: agricultors, ramaders, pescadors, empreses transformadores i distribuïdores. En totes les seves cadenes, hi ha present Enginyers Agrònoms treballant i innovant constantment. Una tasca que no només es limita a camp ni a l’agricultura, sinó que abasta tots els àmbits de la cadena agroalimentària: agricultura, ramaderia, indústria, qualitat, medi ambient, investigació i desenvolupament, etc.

En cadascuna de les jornades d’edicions anteriors, s’han mostrat moltes novetats, amb un important èxit de participació de professionals procedents de tot el territori nacional, sent destacable tant les idees presentades com les persones: la il·lusió i esforç que posen en els productes que creen, en els processos que milloren, en la visió que tenen, en la vocació de el sector cap al consumidor.

Places limitades i descompte per  #ColegiadoCOIAA

INSCRIU-TE! 

Més informació

web del COIAA

Més informació a formacion@coiaa.org  

 

 

Compartir

Torna a Formació