Inici » Esdeveniments » Agenda » Activitats COEAC ja realitzades » Trobades Professionals amb el Dr. Joan Ferrer.Com treure el màxim profit d’una anàlisi d’un producte curat?

Trobades Professionals amb el Dr. Joan Ferrer.Com treure el màxim profit d’una anàlisi d’un producte curat?

14 de setembre de 2009 // 00:00 - 23:59

********Jornada organitzada durant l’any 2009***********

Organitza: Lab-Ferrer amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i Fitomon.

Lloc: COEAC Barcelona

Dia: Divendres, 2 d’octubre 2009

Horari: de 10 a 14 hores

Seminari pràctic. Estudis de casos, pràctiques de càlcul, criteris d’interpretació i normatives.

PROGRAMA

Estudis cas 1: Càlculs, comprovacions i interpretació dels paràmetres bàsics d’anàlisi fisico-químic i microbiològic d’un producte carni cru curat.

Estudi cas 2. Exercici d’estimació de la vida útil comercial en un fuet/espetec.

Pràctica: Mesura de l’activitat d’aigua (aw) i tècniques de mesura. Evaluació de les diferents tècniques de mesura, precisió versus inversió econòmica. Implicacions i aplicacions del paràmetre aw en la vida útil d’un fuet/espetec.

Inscripcions: Sra. Gema Rodrigo. LAB-FERRER  tel. 973 53 21 10 o info@lab-ferrer.com

Destinataris

Adreçada a tècnics de la indústria càrnica.

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments