********Jornada organitzada durant l’any 2009***********
Organitza: Lab-Ferrer amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i Fitomon.
Lloc: COEAC Barcelona
Dia: Divendres, 2 d’octubre 2009
Horari: de 10 a 14 hores
Seminari pràctic. Estudis de casos, pràctiques de càlcul, criteris d’interpretació i normatives.
PROGRAMA
Estudis cas 1: Càlculs, comprovacions i interpretació dels paràmetres bàsics d’anàlisi fisico-químic i microbiològic d’un producte carni cru curat.
Estudi cas 2. Exercici d’estimació de la vida útil comercial en un fuet/espetec.
Pràctica: Mesura de l’activitat d’aigua (aw) i tècniques de mesura. Evaluació de les diferents tècniques de mesura, precisió versus inversió econòmica. Implicacions i aplicacions del paràmetre aw en la vida útil d’un fuet/espetec.
Inscripcions: Sra. Gema Rodrigo. LAB-FERRER tel. 973 53 21 10 o info@lab-ferrer.com
Destinataris
Adreçada a tècnics de la indústria càrnica.