Inici » Esdeveniments » Formació » Trobada presencial – Comissió d’Agrosèniors del COEAC

Trobada presencial – Comissió d’Agrosèniors del COEAC

Inici 04/10/2023
  • Dimecres, 4 d’octubre de 2023
  • A les 12 hores
  • Seu COEAC Barcelona (Passeig de Gràcia, 55, 6è 6a)

Dirigit a col·legiats i col·legiades del COEAC.

La Comissió d’Agrosèniors del COEAC organitza una trobada presencial el proper dimecres 4 d’octubre, per trencar una mica amb la distància que tenen en les trobades mensuals, a través de les pantalles. I, com ja és habitual, obren la convocatòria a la resta de companys i companyes.

La trobada començarà amb una xerrada al mateix Col·legi i seguirà amb un dinar de germanor, prèvia inscripció en el formulari de més avall.

XERRADA: “L’AGRICULTURA EN TEMPS D’INCERTESA I ESPERANÇA” (SEGONA PART)

La ponència serà la continuació de l’#Àgora_Agrònoms que va tenir lloc el passat 5 de juliol (visualitza’l en aquest enllaç), sobre l’agricultura en temps d’incertesa i esperança.

El ponent serà Robert Savé Monserrat, llicenciat en Biologia i Doctor en Ciències per la UAB, investigador emèrit de l’IRTA, especialista en els camps de la viticultura i el canvi climàtic, i professor d’ecologia en l’UAB, en el màster d’Ecologia Terrestre i en la comissió de doctorats del Departament d’Ecologia, entre moltes altres coses.

DINAR DE GERMANOR

Després de la xerrada, els assistents que ho vulguin podran anar a dinar en un restaurant a prop del Col·legi, per un menú del dia amb un preu aproximat de 20€.

Durant el dinar, els membres de la Comissió aprofitaran per parlar del funcionament d’aquesta i de les properes activitats.

Inscripcions

Per inscriure’t a la xerrada i/o al dinar, has d’emplenar el formulari que trobaràs a continuació.

Reserves

Tipus d'entradas Places
Inscripció

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a Formació