Inici » Esdeveniments » Formació » Trobada “Emprenedoria col·laborativa en el medi rural”

Trobada “Emprenedoria col·laborativa en el medi rural”

Inici 29/07/2021

Trobada “Emprenedoria col·laborativa en el medi rural”

El proper 29 de juliol de 2021 tindrà lloc la trobada “Emprenedoria col·laborativa en el medi rural”, especialment dirigit a joves, en horari de 10:00 a 12:30 hores, a través de la plataforma Zoom. L’esdeveniment és de caràcter en línia i gratuït.

Introducció

En aquesta trobada es presentaran diferents projectes i iniciatives que han aprofitat les oportunitats de l’economia col·laborativa i de l’economia social en el medi rural.

La ponència introductòria estarà a càrrec de Raúl Contreras, emprenedor social de la Xarxa Ashoka i cofundador de “Nittúa: Plataforma per al canvi social”, qui presentarà les bases de l’emprenedoria social i col·laborativa.

A continuació, es presentaran cinc projectes molt diversos, protagonitzats per o adreçats a les persones joves, que cobreixen temes com la dinamització de l’economia social i solidària als obradors compartits, el crowdfunding o els nòmades digitals i els nous coliving i coworking rurals.

La sessió continuarà amb una taula debat sobre els reptes i oportunitats perquè els joves emprenguin en economia social i participativa en el medi rural, en la qual es respondrà, des de l’experiència, a les preguntes i inquietuds dels assistents.

Programa

Programa en format PDF

Inscripcions

Per participar, us podeu inscriure en el següent enllaç, fins al proper dia 26 de juliol de 2021.

Compartir

Torna a Formació