Inici » Esdeveniments » Agenda » TALLER-TAST DE XOCOLATA

TALLER-TAST DE XOCOLATA

24 de gener de 2019 // 19:00 - 21:00

Taller-tast de xocolata

La Delegació de Lleida del COEAC organitza un taller-tast de xocolata consistent en:

  •  Presentació del cacau, el que es, on es produeix,…
  •  Procès de fermentació, assecament, i transport des dels països d’orígen fins a al aproducció
  •  Elaborarem xocolata i us farem un tast de pasta de cacau amb diferents percentatges de sucre
  •  Tècnica de l’atemperat de xocolata, perquè es important controlar les temperatures en aquest procès, explicació de la cristalització a nivell microscopic
  •  Tast de diferents xocolates del món i les diferències que hi ha entre ells
  •  Possibles maridatges amb ingredients i explicació de com ideen les elaboracions de pastisseria

Ponent

El pastisser Ivan Pascual,  del Taller de Postres Cal Gumer d’Almenar, mestre artesà reconegut a nivell internacional, serà l’encarregat de la presentació d’aquesta taller-tast de xocolata.

Preu

Col·legiat:         5€

No col·legiat:  10€

Inscripcions

Cal inscriure’t a l’activitat  mitjançant formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina. Data límit d’inscripció el 21 de gener 2019. Places limitades.

L’organització es reserva la possibilitat de suspendre l’activitat si no hi ha un nombre mínim d’inscrits.

Localització

Direcció Rambla Ferran, 2. 4-1 25002 Lleida
Carregant mapa…

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments