Inici » Esdeveniments » Agenda » Taller d’Instamaps

Taller d’Instamaps

Inici 26/02/2019

Taller d’Instamaps

Organitza: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC)

Dates i llocs

  • A Barcelona: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC). Parc de Montjuïc. 08038 Barcelona (mapa)

Dimarts 26 de febrer de 2019, de 18.30 a 20.30 hores

  • A Tremp: Centre de Suport Territorial (CST) Pirineus. Passeig de Pompeu Fabra, 21. 25620 Tremp (mapa)

Dijous 28 de febrer de 2019, d’11.000 a 13.00 hores

Introducció

Futlletó informatiu en format PDF 

Instamaps (www.instamaps.cat) és una plataforma web de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que permet als usuaris explorar la geoinformació de Catalunya i també de la resta del món, crear els seus propis mapes de manera ràpida i fàcil, visualitzar-los en tot tipus de dispositius, incrustar-los en una pàgina web o blog i compartir-los a les xarxes socials.

Instamaps ha estat dissenyada per facilitar l’ús i la difusió de geoinformació. Permet crear, publicar i compartir informació geogràfica a través de mapes i visors de forma fàcil, ràpida i molt gràfica.

El taller va adreçat a tots els usuaris. Es farà un repàs de les diferents funcionalitats i possibilitats de la plataforma, a partir de la realització de 3 mapes concrets, que permetran mostrar les possibilitats i funcionalitats de l’eina. També es farà un repàs de les noves funcionalitats i millores del nou redisseny, que dona a Instamaps una imatge actual i més adaptativa al mòbil.

• Instamaps. Galeria, visor i editor. Eines
• Mapa 1. En base a la creació i l’ús de geoinformació per part de l’usuari (turisme, excrusionisme)
• Mapa 2. En base a la pujada de dades des d’arxius i estilització (mapes d’estats, mapa a partir de la informació pròpia dels usuaris)
• Mapa 3. En base a la pujada de dades del núvol i visualització. Consum de serveis de dades al núvol (mapes dinàmics, dades obertes).

No serà necessari l’ús d’ordinadors per part dels assistents.

Inscripció

L’assistència és gratuïta però, atesa la capacitat limitada de les sales, és indispensable inscriure’s al més aviat possible.

Inscripcions  a Barcelona

Inscripcions a Tremp

Compartir

Torna a Formació