Inici » Esdeveniments » Agenda » Taller de creació de projectes de cooperació empresarial internacional en Tecnologies Agrícoles

Taller de creació de projectes de cooperació empresarial internacional en Tecnologies Agrícoles

Inici 13/12/2018
Lloc FEMAC . Edifici H3
Parc de Gardeny. s/n. Lleida

Taller de creació de projectes de cooperació empresarial internacional en Tecnologies Agrícoles

ACCIÓ organitza aquesta jornada en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Presentació

Taller per guanyar competitivitat en nous mercats i augmentar l’atractiu de la teva oferta i accedir a oportunitats de negoci en l’entorn de les tecnologies agrícoles.

El taller tindrà un format pràctic per a la creació de projectes de cooperació empresarial i es treballarà intensament en capacitar els participants en coneixements i eines per a la cerca dels socis ideals, en el disseny d’una estratègia en grup i en la formalització d’un acord de cooperació, entre d’altres.

Aquesta formació inclou sessions dinamitzades de networking entre les empreses participants.

Objectiu

Dominar les eines i adquirir els coneixements per a la creació de projectes de cooperació empresarial internacional en l’entorn de les tecnologies agrícoles.

Destinataris

Per a gerents o un directors generals d’empreses de l’entorn de les tecnologies agrícoles amb un projecte, o idea de projecte, de cooperació empresarial internacional.

Inscripcions

Per a inscripcions clica AQUÍ.

Termini d’inscripcions:  fins el 12 de desembre de 2018.

Informació d’interès

Web ACCIÓ – Agència per la Competitivitat de l’Empresa

 

Compartir

Torna a Formació