Inici » Esdeveniments » Agenda » Sortida: Excursió i visita al castell-monestir-casa d’Eduard Toda d’Escornalbou (Baix Camp)

Sortida: Excursió i visita al castell-monestir-casa d’Eduard Toda d’Escornalbou (Baix Camp)

5 de novembre de 2011 // 00:00 - 23:59

Organitza: Comissió d’Activitats de Tarragona del COEAC.

Dia: dissabte, 5 de novembre de 2011

Destinataris: col·legiats/des i familiars

         

Arriba la tardor i els companys de Tarragona, com cada any, han organitzat una sortida al bosc. Enguany ens proposen una excursió i visita al castell-monestir-casa d’Eduard Toda d’Escornalbou.

El bosc mediterrani, l’antiga fortalesa romana convertida en monestir medieval i, posteriorment, en residència d’un diplomàtic romàntic i il·lustrat o la mateixa forma cònica del turó, donen a l’entorn un sabor màgic i de misteri.

PROGRAMA

10:15h Sortida puntual per pista formigonada (a l’entrada del nucli urbà de Duesaigües (Baix Camp)
11:30h Arribada al castell-monestir i pujada a l’ermita de Santa Bàrbara.
12:00h Vídeo i visita guiada a la casa d’Eduard Toda i al monestir. Baixada a continuació fins l’Argentera per l’antic camí (empedrat).
14:00h Dinar a l’Argentera, al Restaurant ‘Menjars l’Argentera’ Plaça d’Escornalbou, 5 (molt a prop de l’entrada al poble).

Menú adult: Preu 20 €

– 1r. plat:Amanida catalana

– 2n. plat a elegir:

    O Conill a la cassola amb bolets

    O Braons confitats de porc en salsa

– Postre: Tarta de crema

– Cafè

(Vi i aigua)

Menú infantil: Preu 12 €

-Amanida catalana

-Macarrons amb carn

-Tarta de crema

—————————————————————————————————
Inscripcions
La inscripció s’ha de tramitar mitjançant el formulari d’inscripció que trobaràs més a baix, abans del dia 27 d’octubre de 2011, indicant el nombre d’adults, indicant el 2n. plat elegit,  i el nombre de nens i edats.

Instruccions de pagament

  • Els col·legiats que us identifiqueu amb usuari i contrasenya podeu sol·licitar que el pagament es faci mitjançant domiciliació bancària.
  • Sinó, podeu fer un ingrés al c/c 2100 3054 60 2500045971 de "La Caixa".A l’ingrés s’ha de fer constar el cognom del col·legiat i indicar sortida dia 5 de novembre. 

    Un cop comprovat que el pagament s’ha fet efectiu es confirmarà la inscripció a través d’un missatge de correu electrònic. 

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments