Inici » Esdeveniments » Formació » Sessions formatives per accedir als recursos de la Biblioteca a l’ETSEA

Sessions formatives per accedir als recursos de la Biblioteca a l’ETSEA

Inici 28/03/2023 - 17:30

Sessions formatives per accedir als recursos de la Biblioteca a l’ETSEA

Des del gener del 2023, els membres del COEAC poden fer ús dels recursos i serveis de la Unitat de Biblioteca i Documentació de la UdL, gràcies a un conveni de col·laboració que va signar el Col·legi amb la Universitat i que dona accés a tots els col·legiats i col·legiades a la consulta de fons bibliogràfics i recursos electrònics.

L’objectiu d’aquestes sessions és donar a conèixer el funcionament per accedir als recursos a la Biblioteca de la UdL. Aquestes sessions formatives tindran lloc, via videoconferència, en les dates i temàtiques següents:

  • Dimarts 28 de març, a les 17:30h – “Legislació de la Unió europea: el portal Eurlex”
  • Dijous 30 de març, a les 17:30h – “Coneix la biblioteca de l’ETSEA” (es presentarà la pàgina web del BiD i els recursos que ofereix).

Inscripcions

Per inscriure’t a les formacions, omple el formulari que trobaràs més avall.

Les persones inscrites rebran l’enllaç de connexió unes hores abans de les sessions formatives.

Més informació

Reserves

Entrades

Tipus d'entradas Places
Inscripció formacions

Registration Information

Dades personals

Dades professionals

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.

Share This Post

Torna a Formació