Inici » Esdeveniments » Formació » Reptes tecnològics en productes d’origen vegetal

Reptes tecnològics en productes d’origen vegetal

Inici 18/04/2023 - 09:30

Reptes tecnològics en productes d’origen vegetal

Apropant solucions i tendències al sector agroalimentària català

Jornada tècnica

  • Data: dimarts 18 d’abril de 2023
  • Horari: De 9.30 a 13.25h.
  • Lloc: Edifici La Masia. Campus de l’Alimentació de Torribera. Universitat de Barcelona. Av. Prat de la Riba, 171. 08921 Santa Coloma de Gramenet

Organitza:

Presentació

El pròxim dimarts dia 18 d’abril, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC), en col·laboració amb el Campus de
l’Alimentació de Torribera (UB), i dins del marc del Pla d’acció del projecte Interreg Europe QUALIFY, celebraran la jornada tècnica: “Reptes
tecnològics en productes d’origen vegetal. Apropant solucions i tendències al sector agroalimentari català”, al Campus de l’Alimentació de Torribera de la Universitat de Barcelona.

La finalitat de la jornada és apropar les noves tendències i solucions tecnològiques més avançades en que estan treballant els grups de recerca a
Catalunya a les empreses del sector agroalimentari, especialment les PIME. Addicionalment, mitjançant l’exposició de casos d’èxit per conèixer la seva aplicabilitat a productes d’origen vegetal, es pretén donar eines i oferir potencials solucions per garantir l’autenticitat i l’origen dels aliments, lluitar contra el frau i protegir i millorar la integritat i qualitat de processos i productes.

Programa

Consulta el programa en format PDF aquí

Inscripcions

A través de RuralCat: Inscripcions

Més informació

Per a més informació: Correu-e: patt.daam@gencat.cat

Share This Post

Torna a Formació