Inici » Esdeveniments » Agenda » Presentació Caixa Eines Leader 28 de maig

Presentació Caixa Eines Leader 28 de maig

Inici 28/05/2019
Lloc Sala d'actes del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614 a Barcelona

Data: 28 de maig
Horari: a les 13h

El dia 28 de maig a les 13h el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació presenta la Caixa d’Eines Leader. Un acte organitzat conjuntament amb l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya – ARCA, i que compta amb la col·laboració dels Grups d’Acció Local Leader de Catalunya.

“Caixa d’eines Leader, una carta de recursos”

La caixa d’eines Leader és un document que recull els projectes, les eines i els recursos més rellevants impulsats pels Grups d’Acció Local i ARCA, a partir del finançament que aporta el programa europeu LEADER i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Un instrument impulsat amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer les eines que han desenvolupant els grups Leader per a les empreses, institucions i ciutadania dels territoris rurals, i que els poden ser de gran utilitat en la gestió del seu dia a dia.

WIKIPEDRA, una eina on-line per inventariar i localitzar patrimoni de la pedra seca, ENEGEST,  una eina on-line per a gestionar la facturació energètica d’una empresa de forma més eficient; o bé recursos educatius com la “Cúpula GUSTUM” o “FER”, centrants en donar a conèixer i promocionar el consum de productes agroalimentaris del territori o l’emprenedoria entre els escolars, són una petita mostra dels recursos LEADER que es recullen al document.

#LeaderCat2020

L’aforament és limitat motiu pel qual es demana la inscripció abans del 22 de maig, clickant aqui.

Compartir

Torna a Formació