Inici » Esdeveniments » Formació » Pautes per a la gestió conjunta dels sistemes d’autocontrol de la Qualitat i Seguretat Alimentàries basats en l’APPCC

Pautes per a la gestió conjunta dels sistemes d’autocontrol de la Qualitat i Seguretat Alimentàries basats en l’APPCC

Inici 25/01/2023

Pautes per a la gestió conjunta dels sistemes d’autocontrol de la Qualitat i Seguretat Alimentàries basats en l’APPCC

Presentació dels nous materials del DACC per facilitar a les PIMES agroalimentàries la implantació del sistema d’autocontrol de la qualitat

Jornada tècnica en línia

Organitza: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Programa

Programa en format PDF

10.00 h Inauguració de la jornada i presentació del document 
Sra. Glòria Cugat, subdirectora general d’Inspecció i Control Agroalimentari.

10.15 h Per què necessitem implantar un sistema d’autocontrol de la qualitat?
10.30 h Revisió de les guies i materials formatius disponibles per als operadors
11.00 h Objectiu i estructura del document “Pautes per a la gestió conjunta dels sistemes d’autocontrol de la Qualitat i Seguretat Alimentàries basats en l’APPCC”
11.20 h Adaptació dels plans de prerequisits per al control de la qualitat
11.55 h El Pla ADPCQ (Anàlisi dels Defectes i Punts de control de Qualitat) basat en la metodologia APPCC
12.40 h Torn de preguntes
13.00 h Cloenda de la jornada

Inscripcions

A través de RuralCat: Inscripcions

Més informació

Per a més informació: Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà. Sra. Mònica Pascual. Tel.: 972 630 123. A/e: monica.pascual@gencat.cat

Share This Post

Torna a Formació