Inici » Esdeveniments » Agenda » Junta General » Junta General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

Junta General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

29 de Novembre de 2019 // 19:00 - 23:00

Data: divendres, 29 de novembre de 2019
Hora: 19.00 h
Lloc: Barcelona, Hotel HCC St. Moritz

PRESENTACIÓ

El proper 29 de novembre tindrà lloc la Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, a l’Hotel HCC St. Moritz. Com l’any passat, després de fer un repàs a l’actualitat col·legial i als temes a tractar a la reunió, es farà entrega de les distincions i premis de l’any 2019 que atorga el Col·legi.

Tot seguit, hem organitzat un sopar a peu dret per a retrobar-nos i gaudir d’una vetllada amb la resta de companys i companyes, abans de les festes de Nadal.

PROGRAMA

19.00 h  Junta General del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

19.45 h  Assemblea General de l’Associació d’Enginyeria Agronòmica.

20.00 h  Lliurament premis i distincions COEAC

  • Benvinguda nous col·legiats.
  • II Premi d’Excel·lència al millor Treball Final de Màster (TFM) de la titulació “Màster en Enginyeria Agronòmica”.
  • II Concurs de Fotografia del COEAC.
  • Distinció 50 anys de col·legiació.
  • II Premi Gent per Canviar el Món.

21:00 h  Sopar a peu dret – Networking.

23:00 h  Fi de l’acte.

DOCUMENTACIÓ

Convocatòries:

Actes de la passada Junta/Assemblea General d’enginyers agrònoms:

HORARIS I LLOCS DE RECOLLIDA EN AUTOCAR A LES DEMARCACIONS

DEMARCACIÓ LLEIDA

DEMARCACIÓ TARRAGONA

 • 16:30 h a REUS: a les Piscines de Reus, carrer de la Ginesta, 20, 43206 Reus. (Nota: hi ha disponibilitat d’aparcament al voltant)
 • 16:45 h a TARRAGONA:  a la “Oficina del Consolat del Marroc” a Tarragona, avinguda dels Països Catalans, 1, 43007 Tarragona (Rotonda del conills, davant de les noves oficines del DARP). (Nota: es pot deixar el cotxe en el pàrquing gratuït que hi ha al costat)

DEMARCACIÓ GIRONA

Localització

Direcció Diputació 246 08007 Barcelona
Carregant mapa…

Reserves

Tipus d'entradas Places
Entrada estàndard

Dades personals

Altres dades

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Compartir

Torna a tots els esdeveniments