Inici » Esdeveniments » Agenda » Junta General d’Enginyers Agrònoms 5 de juliol a Barcelona

Junta General d’Enginyers Agrònoms 5 de juliol a Barcelona

5 de juliol de 2019 // 18:00 - 19:00

PRESENTACIÓ

Com ja t’hem informat fa uns dies, per aquesta Junta/Assamblea dels Enginyers Agrònoms de Catalunya hem organitzat un format adient a l’estiu. Per això, es farà d’una manera dinàmica, amena i amb un sopar a l’aire lliure. Els companys del Col·legi de Camins ens deixen les seves instal·lacions per a que puguem gaudir d’una vetllada de retrobament entre companys i companyes de professió.

A més, després de la reunió de Junta General, per repassar les principals actuacions i la situació del Col·legi i Associació, tindrem l’oportunitat d’escoltar tres interessants ponències sobre alguns dels reptes que haurem d’afrontar en un futur i que ja estan en marxa a l’actualitat.

Les despeses del soparaniran a càrrec del Col·legi i es preveu contractar un servei d’autocars a les demarcacions de Lleida, Girona i Tarragona per a que puguem ser el màxim nombre de companys/es.  En breu us farem arribar els horaris de recollida a cada lloc.

L’acte tindrà lloc al a la seu del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports a Barcelona el divendres 5 de juliol de 2019 a les 17.45 h.

PROGRAMA

18:00h     Junta General Extraordinària del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (Per tractar la modificació dels Estatuts)

18:05h     Junta General Ordinària del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya

18:45h     Assemblea General de l’Associació d’Enginyeria Agronòmica

19:00h     “Una mirada al futur”

 • Machine Learning en agricultura.
  Quim Moya, Doctor Aquitecte per la UPC. Director de I+D+i d’APOGEA Virtual Building Solutions i professor associat de l’ETSAB
 • On serem els agrònoms en l’agricultura del futur?
  Agustí Fonts. Enginyer agrònom, coordinador de Valorització i Projectes Estratègics de l’IRTA.
 • Granges -piscifactoria: Una opció aquàtica.
  Javier F. Ponce. Arquitecte guatemaltec.

20:00h    Sopar a la fresca amb música en viu – Networking

22:00h    Fi de l’acte

Es prega que per a la bona organització, ens confirmis la teva assistència tan aviat com puguis, mitjançant el formulari que trobaràs més abaix i no més tard del dia 30 de juny.

DOCUMENTACIÓ

Als següents enllaços trobaràs la convocatòria de la Junta General i la documentació relacionada:

 • Convocatòries (Junta General Extraordinària, Junta/Assamblea General Ordinàries)
 • Documentació relacionada (proposta de modificació estatuts, actes Junta/Assamblea General 30 de novembre 2018, estat de comptes de l’exercici 2018)

*Aquest esdeveniment és exclusiu per a col·legiats i col·legiades.

T’esperem!

Localització

Direcció C/ Els Vergós, 16 BARCELONA
Carregant mapa…

Reserves

Tipus d'entradas Places
Entrada estàndard

Dades personals

Altres dades

PRIVACITAT DE DADES
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, general de protecció de dades, us fem saber que les dades que ens faciliteu passaran a formar part d’un fitxer propietat del Col·legi oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya amb la finalitat de poder-vos informar sobre els cursos, jornades i activitats que ofereix el COEAC. Podreu donar-vos de baixa d’aquest servei remetent-nos un correu electrònic a agronoms@agronoms.cat i exercir els vostres drets ARCO (accés, rectificació, cancel·lació i oposició) sobre les vostres dades personals i aquells altres que confereixi la normativa vigent sobre protecció de dades contactant amb nosaltres també a través del correu agronoms@agronoms.cat o remetent carta al Delegat de Protecció de Dades del Col·legi oficial d’Enginyers Agrònoms, Passeig de Gràcia 55, 6è 5a de Barcelona (08007), telèfon 93.215.26.00/93-215.26.04.


Compartir

Torna a tots els esdeveniments

Contrasenya oblidada

Registre