Inici » Esdeveniments » Agenda » Junta General » Junta General d’Enginyers Agrònoms 27 de novembre 2020 – virtual –

Junta General d’Enginyers Agrònoms 27 de novembre 2020 – virtual –

27 de novembre de 2020 // 18:00 - 19:30

PRESENTACIÓ

La Junta/Assamblea dels Enginyers Agrònoms de Catalunya serà en línia.

Atesa la situació de crisi sanitària i seguint les indicacions i recomanacions de les autoritats sanitàries i laborals en relació a les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19, el Col·legi i l’Associació, com a mesura preventiva, ha establert que aquesta sessió tingui lloc per videoconferència, mitjançant l’eina zoom, a la qual podreu accedir a través de l’enllaç que s’enviarà per correu electrònic als assistents unes hores abans de l’inici de la reunió.

La reunió serà el divendres 27 de novembre de 2020 a les 18h, per videoconferència (zoom). Les persones inscrites rebreu unes hores abans de la reunió, l’enllaç d’invitació per entrar a la reunió.

Es prega que per a la bona organització, ens confirmis la teva assistència abans del 26 de novembre.

PROGRAMA

18:00 h     Junta General Ordinària (virtual) del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

18:20 h     Assemblea General (virtual) de l’Associació d’Enginyeria Agronòmica.

18:45 h     Acte de lliurament de premis i distincions del COEAC

      • Benvinguda als nous col·legiats/des.
      • Distinció 50 anys de col·legiació.
      • III Premi d’Excel·lència al millor Treball Final del Màster en Enginyeria Agronòmica.
      • Concurs de fotografia COEAC 2020.
      • III Premi Gent per Canviar el Món.
      • I Premi Alimentem el Món.

19:30 h     Cloenda 

Es prega que per a la bona organització, ens confirmis la teva assistència abans del dia 26 de novembre, mitjançant el formulari que trobaràs més abaix.

DOCUMENTACIÓ

Al següent enllaç trobaràs la convocatòria de la Junta General i la documentació relacionada:

*Aquest esdeveniment és exclusiu per a col·legiats i col·legiades.

T’ESPEREM! Inscriu-te més abaix!

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Per garantir que els col·legiats puguin assistir, si ho desitgen, s’han pres les següents mesures:

 • Es facilitarà un tutorial per mostrar l’accés a la sala del sistema de videoconferència de Col·legi (zoom).
 • El personal de Col·legi, des d’uns dies abans, estarà a disposició dels col·legiats que ho desitgin per realitzar les proves oportunes.
 • Els inscrits rebran el link de connexió a la plataforma zoom, unes hores abans de la reunió
 • La reunió començarà a les 18h però la sala digital s’obrirà 30 minuts abans, per facilitar la connexió dels participants i resoldre possibles dubtes tècnics sobre la connexió.

Inscripcions

Nota: Degut a problemes informàtics apareix un missatge d’error un cop enviada la inscripció, tot i que la inscripció es registra correctament.  Rebràs un correu de confirmació un cop aprovada la teva inscripció .

Reserves

Tipus d'entradas Places
Inscripció col·legiat/da

Dades personals

Dades professionals

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Compartir

Torna a tots els esdeveniments