Inici » Esdeveniments » Agenda » JUNTA GENERAL 16 JUNY 2018

JUNTA GENERAL 16 JUNY 2018

16 de juny de 2018 // 11:30 - 19:30

En motiu de la Junta General que com cada any celebrem en el mes de juny, hem decidit reunir-nos a La Seu d’Urgell al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP-TELECENTRE) el proper dissabte, dia 16 de juny.

Hem pensat que és un lloc atractiu i d’especial interès pel seu nucli medieval monumental, l’entorn pirinenc i les instal·lacions olímpiques del Parc del Segre on es poden fer activitats de ràfting i  piragüisme.

La Seu es troba en una cruïlla ancestral de camins. A l’edat del bronze ja hi havia un poblat dalt del turó de Castellciutat. La seva posició estratègica i la potència política del bisbat van consolidar la Seu com una de les ciutats més importants de la Catalunya medieval. Avui és una ciutat activa, centre de serveis i capital cultural d’una àmplia àrea pirinenca.

Programa

11:30h:        Punt de trobada a: Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP-TELECENTRE).  Plaça de les Monges, 3a planta · La Seu d’Urgell (Alt Urgell). 

  • NOTA 1: Podeu aparcar al pàrquing de darrera el Bisbat, que és gratuït, i podeu anar a peu als diferents indrets, tot és molt proper. Situació del pàrquing (carrer del Doctor Peiró, 6. 25700 La Seu d’Urgell-Lleida)
  • NOTA 2: Es disposarà d’un petit servei d’esmorzar per tenir a disposició dels col·legiats abans de començar la reunió de Junta General.

 

11:45h:        Junta General del Col·legi a la Sala auditori del Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP-TELECENTRE). (Pots consultar la documentació de la convocatòria Junta General)

11:45h:        Pels acompanyants, visita guiada a la Seu Medieval + Tast de formatge amb Denominació d’Origen Protegida (CADÍ).

Visita de l’única Catedral Romànica de Catalunya (Catedral de Santa Maria d’Urgell S.XII) i de l´Espai Ermengol-Museu de la Ciutat (on es farà la degustació del formatge i mantega amb Denominació d’Origen Protegit). Resta del matí lliure per visitar el mercat setmanal. La visita guiada tindrà una durada aproximada de dues hores.

Punt de sortida: CETAP (Plaça de les Monges, a la l’entrada edifici. – 25700 – La Seu d’Urgell)

13:15h:        Assemblea General de l’Associació a la Sala auditori del Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP-TELECENTRE). (Pots consultar la documentació de la convocatòria Assemblea General)

14:30h:        Dinar de Germanor (al restaurant “La Terrasseta del Parc” al Parc del Segre – La Seu d’Urgell)

Menú: Pa Torrat, embotits, amanides, graellada de carn, patates al caliu. Vi, gelat i cafè.

Preu: Anirà a compte del Col·legi.

Nota: Durant el dinar, si hi ha necessitat, es disposarà d’un/a monitor/a pels nens.

16:30h:        ACTIVITATS CONJUNTES al Parc Olímpic del Segre.

(16H30 TROBADA DAVANT VESTIDORS – 17H15 INICI ACTIVITAT)

Desprès de dinar pots reservar hora per fer ràfting i/o piragüisme al Parc Olímpic del Segre. La Seu d’Urgell.

  •   1 hora de piragüisme pel canal d’aigües tranquil·les: 12,50 €/persona
  •   1 hora de ràfting pel canal olímpic: 33,50 €/persona
  •   1 hora de piragüisme + ½ hora de ràfting (3 baixades pel canal Olímpic): 45€/persona

Allotjament

Pots consultar aquí la informació facilitada per l’oficina de turisme de la Seu d’Urgell per si vols aprofitar el cap de setmana i contractar directament amb ells algun allotjament de la zona.

Confirmació d’assistència

Confirmació d’assistència a través del FORMULARI D’INSCRIPCIÓ que trobareu al final d’aquesta pàgina (és necessari que us identifiqueu per a poder realitzar la inscripció) indicant els assistents i si voleu fer alguna activitat de piragüisme  i/o ràfting pel cabal olímpic:

1. Assistents visita acompanyants dissabte matí: (núm. d’adults – núm. nens i edat)

2. Assistents al Dinar de Germanor dissabte: (núm. d’adults – núm. nens i edat)

3. Activitats conjuntes per la tarda (núm. hores i tipus activitats).

 

Es prega que per a la bona organització, ens confirmis la teva assistència tan aviat com puguis, i no més tard del dia 13 de juny 2018.

 

Localització

Direcció Plaça de les Monges, 3a planta 25700 La Seu d’Urgell
Carregant mapa…

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Compartir

Torna a tots els esdeveniments

Contrasenya oblidada

Registre