Inici » Esdeveniments » Agenda » Junta General » Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya desembre 2021

Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya desembre 2021

17 de desembre de 2021 // 16:30 - 23:30

Data: divendres, 17 de desembre de 2021
Hora: 18.30 h
Lloc: RENAISSANCE BARCELONA HOTEL

PRESENTACIÓ

El proper 17 de desembre tindrà lloc la Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, a RENAISSANCE BARCELONA HOTEL 5*, carrer Pau Claris 122, 08009 BARCELONA.

Com en anys  passats, després de fer un repàs a l’actualitat col·legial i als temes a tractar a la reunió, es farà lliurament de les distincions i premis de l’any 2021 que atorga el Col·legi.

Tot seguit, hem organitzat un sopar per a retrobar-nos i gaudir d’una vetllada amb la resta de companys i companyes, abans de les festes de Nadal.

PROGRAMA

18: 30:       Recepció i acreditació dels assistents (*).

(*) Requeriments: s’ha de presentar el Certificat COVID o bé una prova PCR negativa realitzada com a màxim 48 hores abans. L’ús de la mascareta és obligatori mentre no s’està menjant o bevent.

19:00h:     Junta General del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

19:20h:     Assemblea General de l’Associació d’Enginyeria Agronòmica.

19:35h:     Lliurament premis i distincions COEAC:

–        Benvinguda nous col·legiats.

–        IV Premi d’Excel·lència al millor Treball Final de Màster (TFM) de titulació “Màster en Enginyeria Agronòmica”.

–        IV Concurs de Fotografia del COEAC.

–        Distinció 50 anys de col·legiació.

–        II Premi alimentem el món.

–        IV Premi Gent per Canviar el Món.

20:05h:     Descans i copa de benvinguda.

20:35h:     Foto de grup.

20:45h:     Sopar. Al finalitzar el sopar hi haurà el sorteig de tres pernils entre els assistents

23:30h:     Fi de l’acte.

DOCUMENTACIÓ

Convocatòries:

Actes de la passada Junta/Assemblea General d’enginyers agrònoms:

Pressupostos:

 

HORARIS I LLOCS DE RECOLLIDA EN AUTOCAR A LES DEMARCACIONS

DEMARCACIÓ LLEIDA

DEMARCACIÓ TARRAGONA

  • 16:30 h a REUS: a les Piscines de Reus, carrer de la Ginesta, 20, 43206 Reus. (Nota: hi ha disponibilitat d’aparcament al voltant)
  • 16:45 h a TARRAGONA:  a la “Oficina del Consolat del Marroc” a Tarragona, avinguda dels Països Catalans, 1, 43007 Tarragona (Rotonda del conills, davant de les noves oficines del DARP).

DEMARCACIÓ GIRONA

Nota: L’organització es reserva la possibilitat de suspendre el servei d’autocar en el cas que no hi hagi un nombre mínim de persones interessades.

Inscripcions

Cal inscriure’t a la junta/assemblea mitjançant formulari d’inscripció que trobaràs al final d’aquesta pàgina, abans del dia 10 de desembre 2021, especificant en quina demarcació agafaràs l’autocar.

Localització

Direcció carrer Pau Clarís, 122 08009 Barcelona
Carregant mapa…

Reserves

Tipus d'entradas Places
Entrada estàndard

Dades personals

Altres dades

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a tots els esdeveniments