Inici » Esdeveniments » Agenda » Junta General » Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya – 16 de desembre de 2022

Junta/Assemblea General d’Enginyers Agrònoms de Catalunya – 16 de desembre de 2022

16 de desembre de 2022 // 19:00 - 23:15

Data: divendres, 16 de desembre de 2022
Hora: a les 19:00h
Lloc: Sala de reunions (1a planta) – RENAISSANCE BARCELONA HOTEL (C/Pau Claris 122, BARCELONA)

  • Sortiran autocars de les demarcacions de Tarragona, Lleida i Girona. (veieu informació més avall)

Enguany, hem organitzat una Junta/Assemblea General amb molta il·lusió!

Il·lusió per retrobar-nos presencialment després de molt de temps i il·lusió d’entregar els premis i distincions del nostre Col·legi. I tot això acompanyat dels trucs de màgia de proximitat del prestigiós il·lusionista Pere Rafart, per acabar sent una nit màgica.

El mag Pere Rafart va actuar fa poc davant de Leonardo DiCaprio i aquest es va quedar bocabadat amb els seus trucs.

No t’ho pots perdre! T’HI ESPEREM! 

Es prega que, per a la bona organització, ens confirmis la teva assistència abans del diumenge 4 de desembre, mitjançant el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

*Aquest esdeveniment és exclusiu per a col·legiats i col·legiades.

PROGRAMA

18:45h – Recepció i acreditació de les persones assistents.

19:00h – Junta General Ordinària del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

19:25h – Assemblea General de l’Associació d’Enginyeria Agronòmica.

19:45h – Acte de lliurament de premis i distincions del COEAC

20:30h – Descans i copa de cava

21:00h – Sopar. Després del sopar, es farà un sorteig entre els assistents.

23:15h – Fi de l’acte.

En el decurs del sopar, ens acompanyarà el mag Pere Rafart, prestigiós il·lusionista, 1r premi nacional de màgia al XXXV Congrés màgic nacional i 2n premi al FISM Campionat mundial de màgia 2018, que amb els seus trucs ens farà viure l’il·lusionisme d’una manera diferent.

Inscriu-te al formulari que trobaràs més avall! T’HI ESPEREM!

DOCUMENTACIÓ

HORARIS I LLOCS DE RECOLLIDA EN AUTOCAR A LES DEMARCACIONS

DEMARCACIÓ LLEIDA

DEMARCACIÓ TARRAGONA

  • 16:30h a REUS: A les Piscines de Reus (C/de la Ginesta, 20, 43206 Reus). Nota: hi ha disponibilitat d’aparcament al voltant.
  • 16:45h a TARRAGONA: a l'”Oficina del Consolat del Marroc” a Tarragona (Av. dels Països Catalans, 1, 43007 Tarragona – Rotonda del conills, davant de les oficines del DACC). Nota: es pot deixar el cotxe en el pàrquing gratuït que hi ha al costat.

DEMARCACIÓ GIRONA

Reserves

Tipus d'entradas Places
Inscripció Col·legiat/da

Dades personals

Altres dades

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a tots els esdeveniments