Inici » Esdeveniments » Agenda » Jornada: El paper de les xarxes socials en la comunicació alimentària

Jornada: El paper de les xarxes socials en la comunicació alimentària

Inici 28/04/2021

Jornada: El paper de les xarxes socials en la comunicació alimentària

Organtiza: DARP i Catalunya, on el menjar és cultura.

Jornada en línia

Programa

Programa en format PDF 

12.00 h Benvinguda i presentació
Sr. Càrmel Mòdol. Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP.

12.05 h La influència de les xarxes socials en la comunicació alimentària
Sra. Cristina González Oñate. Professora Titular de la Universitat Jaume I.

12.30 h El paper de les xarxes socials en l’estratègia de comunicació de les empreses del sector agroalimentari
Sra. Lorena Corfas. Directora de comptes de l’Agència de comunicació Tinkle.

13.00 h Taula rodona. Les xarxes socials i l’alimentació: font d’informació o de confusió?
Coordina: Sr. Isaac Salvatierra. Cap de Comunicació del DARP.
– Sr. Julio Basulto. Nutricionista i influencer.
– Sra. Carmen Redondo Borge. Directora de Relaciones Institucionales de la Confederación Española de Cooperativas de Consumidores y Usuarios – HISPACOOP.
– Sra. Nuria de Pedraza. Directora de comunicació d’AECOC.

14.00 h Fi de la jornada

Inscripcions

La jornada és gratuïta, es pot inscriure a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt
Per a més informació podeu contactar amb: dgarciacar@gencat.cat

Aquesta jornada es realitza en línia.
El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.

 

Share This Post

Torna a Formació