Inici » Esdeveniments » Formació » Jornada tècnica: Matins d’Innovació: Noves fonts de proteïna i alternatives en alimentació animal

Jornada tècnica: Matins d’Innovació: Noves fonts de proteïna i alternatives en alimentació animal

Inici 22/09/2022 - 09:30

Jornada tècnica: Matins d’Innovació: Noves fonts de proteïna i alternatives en alimentació animal

Organitzen: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya  i Matins d’Innovació agroalimentària

Lloc de realització:  Sala d’Actes de l’Escola Agrària Mas Bové. Ctra. TP-7225 , km 4. 43120 CONSTANTÍ

Programa

Programa en format pdf

9.30 h Validació de les inscripcions

9.40 h Presentació de la jornada
Sr. Joan Gòdia, director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC.

9.45 h Actuacions de recerca i innovació en alimentació animal

  • IRTA. Sra. Maria Devant, Sr. David Torrallardona i Sr. Joan Serra.
  • EURECAT. Sra. Nàdia Ortega.
  • Universitat de Lleida (UdL). Sra. Imma Argemí i Daniel Villalba.
  • SNiBA – UAB. Sr. David Solà.
  • Universitat Rovira i Virgili. Sra. Carme Güell.
    Modera: Sra. Sefa Ribot, Servei d’Innovació Agroalimentària. DACC.

11.00 h Tendències sobre matèries primeres en alimentació animal
Sra. Anna Pallí, Unitat de Vigilància Tecnològica. IRTA.

11.15 h Normativa sobre matèries primeres en alimentació animal
Sra. Belen Folgueras, cap de Secció d’Alimentació Animal. DACC.

11.30 h Pausa

12.00 h Necessitats de recerca i transferència del sector de l’alimentació animal

  • ASFAC. Sr. Jordi Forés.
  • ADIPREM. Sra. Isabel Marzo.
  • PORCAT. Sr. Ricard Parés.
  • ASOPROVAC. Sra. Angela Casanovas.
  • FCAC. Sr. Emili Nebot.
  • FECOC. Representant de FECOC.
  • bonÀrea Agrupa. Sr. Marçal Verdú.
  • NANTA. Representant de NANTA
    Modera: Sra. Mercè Soler, subdirectora de Ramaderia, DACC.

13.00 h Torn obert de preguntes

13.30 h Cloenda de la jornada
Sr. Jordi Canaldas, director de l’Escola Agrària de Mas Bové. DACC

Inscripcions

A través de RuralCat: Inscripcions

Més informació

Servei d’Innovació Agroalimentària del DACC  (patt.daam@gencat.cat )

 

Share This Post

Torna a Formació