Inici » Esdeveniments » Formació » Jornada tècnica: Cuina i aliments: tecnologia, salut i formació

Jornada tècnica: Cuina i aliments: tecnologia, salut i formació

Inici 08/04/2019
Lloc La Llotja – Palau de Congressos de Lleida
Avinguda de Tortosa, 6 Lleida

Jornada tècnica: Cuina i aliments: tecnologia, salut i formació

Organitza: Universitat de Lleida i Tercer Congrés Català de la Cuina

Programa

Programa en format PDF

9.00 h Inscripcions i lliurament de la documentació
9.15 h Inauguració de la Jornada
9.30 h Taula Rodona 1: “Preparació d’aliments: tendències en ciència i
tecnologia”

  • Sr. Jordi Barri, CEO del grup Teresa Carles.
  • Sr. Pere Castells, president del Science and Cooking World Congress Barcelona.
  • Sr. Josep Ramon Subirà, gerent de Distform.
  • Sr. Ivan Pascual, xef pastisser de Cal Gumer.
  • Modera: Dra. Olga Martin, Universitat de Lleida.

10.30 h Pausa
11.15 h Taula Rodona 2: “Nutrició a la carta, salut i seguretat alimentària”

  • Dr. Jose Serrano, IRB, Universitat de Lleida.
  • Dr. Santiago Lavin, Universitat Autònoma de Barcelona.
  • Sra. Gemma Salvador, Agència de Salut Pública de Catalunya.
  • Sra. Teresa Carles, cuinera vegetariana del grup Teresa Carles.
  • Modera: Dra. Teresa Hernández, Agència de Salut Pública de Catalunya.

12.15 h Taula rodona 3: “El futur de la formació dels professionals de la
restauració”

  • Sra. Mercè Tomás, xef del restaurant Estel de la Mercè.
  • Sr. Toni Gerez, cap de sala i sommelier, restaurant Castell de Peralada.
  • Sr. Gonzalo Ferreruela, xef del restaurant Ferreruela.
  • Sra. Magda Juanós, Federació d’Hostaleria de Lleida.
  • Modera: Sr. Xavier Tarragona, Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

13.15 h Debat entre cuiners

  • Sr. Xavier Pellicer, xef del restaurant Xavier Pellicer.
  • Sr. Xavier Sagristà, xef del restaurant Castell de Peralada.
  • Modera: Sr. Gregori Canalias, coordinador de relacions externes, Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.

13.45 h Cloenda de la Jornada

Inscripcions

L’assistència a la jornada és gratuïta, però cal inscriure’s omplint el formulari a la següent pàgina web: http://www.congrescuinalleida.udl.cat
Per a més informació sobre la jornada podeu contactar amb: Fundació UdL (Tel.: 973 00 35 58 – A/e: marta.iglesias@udl.cat).
Els estudiants de la UdL tenen la possibilitat de convalidar la sessió com a matèria transversal, més informació (A/e: conxi.tarazaga@udl.cat).
NOTA: tarifa especial al pàrquing de la Llotja pels assistents a la jornada.

Compartir

Torna a Formació

Contrasenya oblidada

Registre