Inici » Esdeveniments » Formació » Jornada: La Inspecció de Sanitat Vegetal en Frontera

Jornada: La Inspecció de Sanitat Vegetal en Frontera

Inici 16/05/2019
Lloc Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya - Delegació Lleida
Rambla Ferran, 2 4-1 Lleida

Horari: De les 18h. a les 20h.

Jornada: La Inspecció de Sanitat Vegetal en Frontera

Presentació

Després de la bona acollida que va tenir la jornada sobre la Inspecció de Sanitat Vegetal a Frontera que es va organitzar a la Seu de Barcelona del  Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, s’organitza aquesta segona jornada a la Delegació de Lleida del COEAC, amb l’objectiu d’informar sobre els controls fitosanitaris que es realitzen en una frontera i concretament com són les operatives de control d’importacions i exportacions de tercers països, des del punt de vista de la sanitat vegetal, així com els intercanvis de productes objecte de control amb les Illes Canàries.

En la jornada es donarà una visió general d’aquests controls, tal com es desenvolupen en els Punts d’Inspecció Fronterers de Lleida i del Port i Aeroport de Barcelona.

Ponents

  • Presentació. Sr Antonio Matallana González, Coordinador Regional Inspecció Sanitat Vegetal Zona IV
  • Importació. Sra Blanca Algué, Inspectora Sanitat Vegetal del PIF de Barcelona
  • Exportació. Sr Jaume Banchs, Coordinador de Relacions Agràries .UNITAT d’Agricultura a Lleida

Horari

La Jornada començarà a les 18 hores i la durada prevista és d’1 hora i mitja i tot seguit, hi haurà un torn de preguntes per aclarir dubtes en l’àmbit de la Inspecció de Sanitat Vegetal a Frontera.

Inscripcions

La inscripció a la jornada és gratuïta però, perquè sigui vàlida, s’ha de tramitar mitjançant el formulari d’inscripció que trobaràs a continuació.

Reserves

Tipus d'entradas Places
Inscripció

Dades personals

Dades professionals

PRIVACITAT DE DADES
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, general de protecció de dades, us fem saber que les dades que ens faciliteu passaran a formar part d’un fitxer propietat del Col·legi oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya amb la finalitat de poder-vos informar sobre els cursos, jornades i activitats que ofereix el COEAC. Podreu donar-vos de baixa d’aquest servei remetent-nos un correu electrònic a agronoms@agronoms.cat i exercir els vostres drets ARCO (accés, rectificació, cancel·lació i oposició) sobre les vostres dades personals i aquells altres que confereixi la normativa vigent sobre protecció de dades contactant amb nosaltres també a través del correu agronoms@agronoms.cat o remetent carta al Delegat de Protecció de Dades del Col·legi oficial d’Enginyers Agrònoms, Passeig de Gràcia 55, 6è 5a de Barcelona (08007), telèfon 93.215.26.00/93-215.26.04.


Compartir

Torna a Formació

Contrasenya oblidada

Registre