Inici » Esdeveniments » Formació » Jornada Informativa de caràcter tècnic sobre el PERTE Agroalimentari

Jornada Informativa de caràcter tècnic sobre el PERTE Agroalimentari

Inici 21/03/2022

El dia 21 de març a les 12,00 h. se celebrarà des de la seu del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, una Jornada Informativa de caràcter tècnic sobre el PERTE Agroalimentari

Nou accés a la jornada: http://www.perte.web.enetres.net/

Codi d’accés:  PERTEagro220321

Ordre del dia

1.- Presentació General pel Sotssecretari d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Sr. Ernesto Abati García- Manso

2.- Eix 1 “Enfortiment industrial del sector agroalimentari”. Presentació pel subdirector general d’Àrees i Programes Industrials de la Secretaria General d’Indústria i de la PIME, del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, Sr. Ramón Herrero Arbizu.

3.- Eix 2 “Digitalització del sector agroalimentari”. Presentació per la Directora General de Desenvolupament Rural, Innovació i Formació Agroalimentària del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Sra. Isabel Bombal Díaz, i pel Director General de Digitalització i Intel·ligència Artificial, Sr. Salvador Estevan.

4.- Eix 3 “Recerca a l’àmbit agroalimentari”. Presentació a càrrec de Marisol Serrano, Vocal Assessor a la Secretaria General de Recerca, del Ministeri de Ciència i Innovació.

Aquesta cita permetrà conèixer les línies que componen l’estructura del PERTE Agroalimentari i que seran objecte de convocatòries de propera publicació.

Canvi accés a la jornada: http://www.perte.web.enetres.net/

Codi d’accés:  PERTEagro220321

Share This Post

Torna a Formació