Inici » Esdeveniments » Agenda » Jornada en línia. Reduir les emissions en la producció porcina: Per on seguim?

Jornada en línia. Reduir les emissions en la producció porcina: Per on seguim?

Inici 25/05/2021 - 09:30

Jornada en línia. Reduir les emissions en la producció porcina: Per on seguim?

Organitza: livAGE i rednueva

Objectius

La jornada pretén revisar la situació de la ramaderia porcina que fa a les emissions atmosfèriques, en el context normatiu actual. En particular, es proposa:

  • Actualitzar el coneixement científic existent.
  • Fer visible la iniciativa empresarial respecte a la reducció d’emissions.
  • Contribuir a una estratègia integral en benefici d’empreses i administracions.

Destinataris

Qualsevol persona de granges, empreses i d’administracions públiques amb interès en la temàtica de la jornada.

Programa

Programa en format PDF 

9.30h Presentació. David Yañez (Xarxa NOVA) i Salva Calvet (Acció COST LivAGE)

9.40h Secció LivAGE: de la ciència a la pràctica (modera David Yáñez)
Juliol Mosquera (Universitat de Wageningen): Tècniques de “baix” cost per
mesurament d’emissions en granges.
Bjarne Bjerg (Universitat de Copenhaguen): Revisió de requeriments legals en
els països de la UE (presentació en anglès).
Carlos Piñeiro (PigCHAMP Pro Europa). Una visió des de l’empresa.

10.30h Descans

10.45h Secció Xarxa NOVA: De les mesures als inventaris (modera Salva Calvet)
– Exemples de mesures a Espanya impulsades des de l’empresa

  • Daniel Babot (Universitat de Lleida): Reduint emissions en allotjament.
  • Director d’I + D de Fertinagro Biotech. Additius per reduir emissions.
  • Isabel María Fernández (JISAP). Reduir emissions en bassa.
  • Eva Herrero (CITA-Aragó). Reducció d’emissions d’amoníac a aplicació a camp – Projecte LIFE ARIMEDA.
  • Fernando Estellés (U. Politècnica de València): Una visió integrada: de les mesures als inventaris.

12.00h Debat – Discussió. Modera Fernando Estellés

12.50h Tancament de la jornada. David Yáñez i Salva Calvet

Inscripcions

Accés gratuït previ registre en aquest enllaç d’inscripció

Compartir

Torna a Formació