Inici » Esdeveniments » Agenda » Jornada: “Els reptes de l’alimentació del futur”

Jornada: “Els reptes de l’alimentació del futur”

21 d'abril de 2022 // 16:00 - 19:30

Organitza: Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA)

Data: dijous 21 d’abril 2022
Horari: de les 16h a les 19.30h
Lloc: Seu de l’Institut d’Estudis Catalans (Carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona)

PROGRAMA

  • 16.00 h Montse Rivero Urgell presidenta de l’ACCA donarà la benvinguda als nous socis i als assistents.
  • 16.15 h S’iniciaran les intervencions següents:
    – Francesc Reguant Fosas, Col·legi d’Economistes «El repte de l’alimentació sostenible».
    – Anna Pallí Güell, de l’IRTA «Noves tendències en la producció d’aliments».
    – Ricard Bou Novensa, de l’IRTA «Propietats nutricionals del peix i dels seus derivats».
    – Mireia Porta Oliva, de la UAB «Vegetarianisme i vaganisme».
    – Eulàlia Vidal García, de la URL «La reformulació d’aliments».
    – Montserrat Banqué Molas «La llei del malbaratament alimentari».
  • 18.00 h Presentació del llibre d’Abel Mariné Font, membre emèrit de la Secció de Ciéncies Biològiques “Dietes. Una immersió ràpida”
  • 18.30 h Assemblea general de socis

Veure programa complet en PDF aquí

ACCÉS A LA JORNADA

La jornada és gratuïta i oberta a tothom, no fa falta inscriure’s.

Aquest és l’enllaç per seguir la jornada a través de la plataforma Zoom: https://us02web.zoom.us/j/82145556595?pwd=N3VEcUNMKzhFTExWdG9kOUNSc1dkQT09

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments