Inici » Esdeveniments » Agenda » Jornada: Els PECT noves possibilitats per a millorar la competitivitat dels OOVE de Catalunya

Jornada: Els PECT noves possibilitats per a millorar la competitivitat dels OOVE de Catalunya

Inici 04/12/2020

Organitzen: Col·legi Enginyers Agrònoms de Catalunya i Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Programa

Programa en format PDF

10.00 h Presentació de la jornada

    • Sr. Joan Viñas, delegat de Tarragona del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

10.15 h PECT de Reus i el Camp de Tarragona per a una alimentació innovadora, segura, saludable i sostenible – NUTRISALT

• La valorització dels OOVE a la cuina Mediterrània.

10.45 h PECT Motors Segarra-Garriga transformació en origen

• Optimització de l’extracció de l’OOVE mitjançant NIR Mòbil.
• Resultats experimentals del projecte Motor Oli associats al control d’almàsseres.

12.00 h Cloenda de la jornada

Totes les ponències aniran a càrrec del Sr. Agustí Romero. Investigador de l’IRTA de Mas Bové i membre del Panell de Tast Oficial d’Olis Verge d’Oliva de Catalunya del DARP

Inscripcions

La jornada és gratuïta i en línia  però cal inscriure’s a través de l’enllaç: https://forms.gle/i4t3bVRoSrpokH639

El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir

Per més informació podeu contactar amb l’Escola Agrària Mas Bové: Sr. Albert Torredemer (A/e: atorredemer@gencat.cat)

Documentació

Share This Post

Torna a Formació