Inici » Esdeveniments » Agenda » Jornada: Directrius per a la gestió de l’arbrat urbà a l’espai públic. Divulgació i comunicació

Jornada: Directrius per a la gestió de l’arbrat urbà a l’espai públic. Divulgació i comunicació

Inici 20/06/2018
Lloc Sala d'Actes de l'Edifici del Vagó. Recinte de l'Escola Industrial
c/ Comte d'Urgell 187 Barcelona

Jornada: Directrius per a la gestió de l’arbrat urbà a l’espai públic. Divulgació i comunicació

Organitza:

  • Direcció de Serveis de Formació i Gerència de Serveis d’Equipaments, Infraestructures Urbanes i Patrimoni Arquitectònic. Diputació de Barcelona.
  • Àrea Metropolitana de Barcelona: Direcció de Serveis de l’Espai Públic.
  • Ajuntament de Barcelona: Direcció d’Espais Verds i Biodiversitat.

Presentació

Els arbres són una peça clau en la infraestructura verda dels nuclis habitats, i, molt per sobre dels seus inconvenients, ningú discuteix els innumerables beneficis que ens aporten. Com amb d’altres elements de l’espai públic l’arbrat cal planificar-lo i gestionar-lo adequadament per evitar interferències i aconseguir el màxim de prestacions.

La poda de l’arbrat és una de les operacions que més controvèrsia genera entre els ciutadans i per això, des de les tres entitats organitzadores (Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i Ajuntament de Barcelona) volem exposar quins són els criteris tècnics mínims acceptats per tots els professionals. També volem valorar com podem divulgar-los, i que la ciutadania sigui coneixedora del seu valor amb l’objectiu d’aconseguir un patrimoni arbori de qualitat.

Programa

Programa en format PDF

Inscripcions

El termini per la inscripció finalitza el 8 de juny de 2018.

 

Compartir

Torna a Formació