Inici » Esdeveniments » Agenda » Jornada de cooperativisme agroalimentari

Jornada de cooperativisme agroalimentari

Inici 12/03/2020
Lloc Sala de Graus ETSEA (Edifici 1)
Alcalde Rovira Roure, 191 Lleida

Jornada de cooperativisme agroalimentari

“Les Cooperatives Agroalimentàries i les Organitzacions de Productors de Fruites i Hortalisses (OPFH) davant el repte de nous models de governança i innovació estratègica”

Organitzen: Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària i  Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

Programa

Programa en format PDF

16:00 h   Inauguració de la Jornada

  • Sr. Ramón Sarroca Capell, President de la FCAC; Dr. Jordi Graell Sarlé, Director de l’ ETSEA

16:15 h   Ponència 1: Les Cooperatives Agroalimentàries innovant en el nou Mil·lenni. Noves formes de Governança i els models híbrids.

  • Dr. Juan F. Juliá Igual, Dr. Enginyer Agrònom, Catedràtic de Universitat y exrector de la UPV.

17:00 h   Ponència 2: Cooperativisme Agroalimentari i OPFHs. Models d’estructura i integració de nova generació. Estudi d’un Cas en la Comunitat de València.

  • Dra. Elena Meliá Martí, Dra. Enginyera Agrònoma, Professora de la UPV y del CEGEA-UPV.

17:45 h   Taula Rodona: Les Cooperatives i Organitzacions de Productors de Fruites i Hortalisses com a model de la Unió Europea per a superar dificultats socioeconòmiques i millorar el resultat. Alguns casos a Catalunya.

  • Sr. Ferran Huguet Farré, Director General de Unió Corporació Alimentaria.
  • Sr. Albert Capdevila Sans, Responsable de la Branca de Fruites i Hortalisses de la FCAC.

Compartir

Torna a Formació