Inici » Esdeveniments » Agenda » JOIN 2019. I Congreso Jovenes Ingenieros

JOIN 2019. I Congreso Jovenes Ingenieros

Inici 05/04/2019
Lloc Instituto de la Ingenieria de España
c. General Arrando, 38 Madrid

Organitza: Instituto Ingeniería España (IIE)

Dies: 5 i 6 abril 2019

 

Objectius

L’objectiu d’aquest 1r trobada multidisciplinari és el d’analitzar i debatre la situació dels enginyers joves a Espanya, i col·laborar en la posada en valor del seu paper professional en la societat. Conscients del paper fonamental que juguen els enginyers en el desenvolupament d’un país, així com el valor dels joves enginyers, amb una excel·lent formació, que seran els pilars sobre els quals es construeix el nostre futur.

Desitgem per això despertar l’interès de la societat i fomentar les vocacions per l’enginyeria en homes i dones, donant visibilitat a la seva aportació a la millora de la qualitat de vida de les persones i mostrant les grans possibilitats dels joves enginyers en els diferents sectors en els l’enginyer desenvolupa la seva activitat. Amb l’objectiu de promoure el networking entre els assistents i les empreses del sector, l’IEE dóna la benvinguda a totes les empreses i entitats públiques i privades interessades i els informa de la celebració, simultàniament al congrés, d’una exposició comercial oberta a totes les empreses vulguin participar-hi.

Programa

Programa format PDF 

Inscripcions

La inscripció haurà de gestionar-se a través del formulari d’inscripció que es troba a la pàgina web: joinmadrid2019.com

Compartir

Torna a Formació

Contrasenya oblidada

Registre