Inici » Esdeveniments » Agenda » Introducció al tast de vi fino

Introducció al tast de vi fino

18 de juny de 2013 // 00:00 - 23:59

Organitza: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

Lloc: Passeig de Gràcia, 55, 6-6
08007 Barcelona
Data: 1 de juliol de 2013
Hora: 18.30h a 20.30 h


Introducció:
Els Xerez constitueixen una de les classes de vins més singulars que existeixen. La possibilitat de realitzar la seva criança de forma oxidativa o sota vel de flor unida a les infinites possibilitats de mescla entre ells els fa atractius, diferents i extraordinaris. Es tastarà una àmplia gamma (Fino, Manzanilla, Amontillado, Palo Cortado, Moscatel, Pedro Jiménez…). Un tast perfecte per a evidenciar les diferències entre zones i tipus de criances.

PROGRAMA
18:30h Introducció a la tècnica de tast de vi fino.
19:00h La D.O Xerez.
19:30h Tast de vi fino.

A càrrec de
Javier Aladro Prieto.
Enòleg. Bodegas Valdubón, SL.

Preu Col·legiat i familiars: 15 €
Preu No Col·legiat: 20 €

Inscripcions:
La inscripció al tast s’ha de tramitar mitjançant el següent formulari d’inscripció que trobaràs més avall, abans del dia 27 de juny. Places limitades. L’admissió al tast es farà per rigorós ordre d’inscripció.

L’organització es reserva la possibilitat de suspendre el tast si no hi ha un nombre mínim d’inscrits.

Instruccions de pagament
Els col·legiats podeu sol·licitar que el pagament es faci mitjançant domiciliació bancària.

Sinó, podeu fer un ingrés al c/c 2100 3054 60 2500045971 de “La Caixa”.

A l’ingrés s’ha de fer constar “el cognom + tast_fino”. Un cop comprovat que el pagament s’ha fet efectiu es confirmarà la inscripció a través d’un missatge de correu electrònic.

Observacions
Els col·legiats en els col·legis d’enginyers tècnics agrícoles, de forest i tècnics forestals també es podran acollir al preu de col·legiat, acreditant la seva condició de col·legiat en el seu respectiu col·legi.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments