Inici » Esdeveniments » Agenda » III Jornada anual de productes d’alimentació ecològics

III Jornada anual de productes d’alimentació ecològics

Inici 15/03/2019 - 09:45
Lloc Món Sant Benet
Camí de Sant Benet, de Bages, s/n Sant Fruitós de Bages

III Jornada anual de productes d’alimentació ecològics

Organitza: Fundació Catalunya La Pedrera

En aquesta tercera edició s’analitzarà el potencial de les marques petites davant les grans marques i els moviments de fons i el rol que els petits i mitjans productors del sector ecològic poden jugar davant els canvis accelerats al sector.

Programa

Programa en format PDF

09.00 – 09.30 h Acreditacions
………………………………………………………………………………………………………………
09.30 – 09.45 h Benvinguda institucional: Marta Lacambra, directora de la Fundació Catalunya La Pedrera.
Presentació de la jornada i moderació de les taules: Ferran Ramon-Cortés.
………………………………………………………………………………………………………………
09.45 -10.45 h Conferència: José Esquinas, expert que va treballar durant 30 anys a la FAO ocupant-se de temes com recursos genètics, biodiversitat agrícola, resiliència dels sistemes alimentaris i ètica per a l’agricultura i alimentació.
………………………………………………………………………………………………………………
10.45 – 11.15 h Presentació de l’estudi de mercat: David i Goliat es troben al supermercat. A càrrec de Joan Riera, director del sector alimentari de Kantar Worldpanel
………………………………………………………………………………………………………………
11.15 – 12.00 h Pausa-cafè
………………………………………………………………………………………………………………
12.00 – 13.30 h Taula rodona: Perspectives, tendències i noves oportunitats del sector ecològic

  • Joan Riera, director del sector alimentari de Kantar Worldpanel
  • Diego Roig, soci director de la consultora EcoLogical
  • Magda Plazas, copropietària de Safrà del Montsec
  • Eva Roger, directora comercial de Vegetalia
  • Vadó Mora, coordinador de la cooperativa de botigues Molsa

Inscripcions

Per a inscripcions clica AQUÍ

Més informació

Web Fundació Catalunya La Pedrera

Compartir

Torna a Formació

Contrasenya oblidada

Registre