Inici » Esdeveniments » Formació » Gestió forestal, prevenció d’incendis i valorització de forests tarragonines. Com ho fem compatible?

Gestió forestal, prevenció d’incendis i valorització de forests tarragonines. Com ho fem compatible?

Inici 21/11/2019 - 09:45
Lloc Ca la Torre
Plaça Dr. Gil Vernet, 6 Vandellós

Gestió forestal, prevenció d’incendis i valorització de forests tarragonines. Com ho fem compatible?

Organitza: Unitat de Medi Ambient, Enginyeria Municipal, Salut Pública i Territori de la Diputació de Tarragona

Objectius

Fer conèixer models de gestió forestal en pinedes de pi blanc que permetin assolir noves economies del bosc; avançant un pas més i anant més enllà de la valorització de biomassa, com a únic recurs, en aquest tipus de forests. Alhora, debatre les dificultats i necessitats de la propietat forestal pública i privada en l’aplicació d’aquests models de gestió i els de la resta d’agents implicats de tota la cadena de valor de les forests.

A la segona part de la sessió, de manera pràctica s’exposaran casos –amb visites virtuals– d’aplicacions de models silvícoles realitzats en forests de Pinushalepensis amb objectius de protecció i producció.

Programa

Programa en format PDF

Destinataris

Professionals de disciplines relacionades amb l’estudi de les forests (planificació i gestió). Tècnics/es responsable de gestió en sòl no urbanitzable i que treballen amb la valorització dels boscos i en estratègies de planificació territorial, tant del sector públic com privat.

Inscripcions

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s trucant al telèfon 93 820 47 80 o enviant un correu electrònic a info@boscat.cat indicant nom i cognoms dels assistents.

Compartir

Torna a Formació