Organitza: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.
Demarcació de Tarragona
Col·laboren: DAR, Unió Corporació Alimentària, IRTA, DOP Siurana, Diputació Tarragona, Centre Desenvolupament de l’Oli.
Dia:20 de novembre de 2010
Hora: 12:00 h
Lloc: Sala d’Actes Museu d’Art i Història de Reus (Plaça Llibertat, 13)
PROGRAMA
12:00- 12:05 Introducció general i moderació
Sr. Francesc Primé. Col·legi Oficial Enginyers Agrònoms
de Catalunya. Demarcació de Tarragona.
12:05- 12:20 Present i futur de l’olivicultura tradicional.
Sr. Ricard Masip (President Associació Oleïcultors Priorat)
12:20- 12:35 Reflexions sobre l’olivera d’alta densitat.
Sr. Josep Baiges (Tècnic especialista,La Boella)
Sr. Joan Tàsias (Agritem)
12:35- 12:50 Industrialització i comercialització de l’oli.
Sr. Ferran Huguet (Unió Corporació Alimentària, DOP
Siurana)
12:50- 13:05 Recerca i innovació, factors de canvi en l’olivicultura.
Sr. Joan Tous (Director OEFS. IRTA. Mas de Bover)
13:05- 13:20 Promoció de la cultura de l’oli.
Sr. Càndido Alvarez (Centre Desenvolupament de l’oli)
13:20- 13:35 L’ administració en el desenvolupament oleícola de
Tarragona.
Sr. Xavier Vicenc (Director del Departament d’Agricultura
i Acció Rural a Tarragona)
13:35 – 13:55 Col·loqui general sobre els diferents temes
13:55- 14:00 Cloenda de la Taula Rodona
Sr. Xavier Vicenc (Director del Departament d’Agricultura
i Acció Rural a Tarragona)
Observacions
Inscripcions:
La inscripció a la taula rodona és gratuïta , però, per tal que sigui vàlida, s’ha de tramitar mitjançant el següent formulari d’inscripció abans del dia 18 de novembre.
Les places són limitades i l’assignació es farà per rigorós ordre d’inscripció.