Inici » Esdeveniments » Agenda » Entrevista’t amb empreses de tots els sectors al Networking Interprofessional

Entrevista’t amb empreses de tots els sectors al Networking Interprofessional

Inici 30/05/2018

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya com a membre de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i el BizBarcelona us conviden a participar gratuïtament al Networking Interprofessional entre col·legiats i empreses de tots els sectors que estan buscant un perfil com el teu i que tindrà lloc el proper dia 30 de maig, de 10: 00h a 13: 00h, al saló Bizbarcelona.

Una jornada única dirigida exclusivament a professionals col·legiats i empreses, amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci

Participa i accedeix gratuïtament a l’Bizbarcelona!

Rebràs el teu codi d’accés 7 dies abans de la Fira

  • Col·legiats/des : En 48h el teu col·legi professional t’enviarà el codi d’entrada.
  • Empreses: gettingcontacts t’enviarà el codi d’entrada.

Funcionament

– Els professionals tindreu l’oportunitat d’entrevistar-in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre sector o altres i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

– Les empreses podreu entrevistar candidats col·legiats i titulats i valorar, presencialment, les aptituds de cada un d’ells; tot dins el marc de confiança que us ofereix el Col·legi Professional.

gettingcontacts generarà una agenda personal de 6 reunions per a cada participant segons els seus interessos + llistat detallat dels participants i acreditació / identificació personal.

Amb la teva participació aconseguiràs:

  • Reunions directes amb l’empresa / col·legiat del teu sector o altres
  • Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
  • Agenda d’entrevistes personalitzada

A més, tindràs l’oportunitat de entrevistar-te amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podràs publicar gratuïtament el teu perfil professional a través d’unes pantalles instal·lades a l’espai i reunir-te, si ho consideres, amb altres professionals i visitants que s’interessin pel teu anunci.

Inscripcions

La data límit d’inscripció és el 18 de maig. Tramita la teva inscripció aquí

T’esperem a Bizbarcelona Interprofessional gettingcontacts!

Inscripcions al Networking Interprofessional

BizBarcelona

Compartir

Torna a Formació