Inici » Esdeveniments » Agenda » Cicle de Jornades en directe sobre l’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya. “El sòl agrari, fertilitat, conservació i embornal de carboni”

Cicle de Jornades en directe sobre l’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya. “El sòl agrari, fertilitat, conservació i embornal de carboni”

Inici 15/09/2021

Cicle de Jornades sobre l’aigua, el sòl i els aliments a Catalunya “El sòl agrari, fertilitat, conservació i embornal de carboni”

Organitza: Col·legi d’Economistes de Catalunya i ICEA, amb la col·laboració del COEAC entre altres.

Conferència en línia.

Dia:  Dimecres, 15 setembre 2021

Hora: 18h.

Programa

  • Benvinguda i presentació:Sr. Miquel Morell Deltell
    Membre de la Junta de Govern i vicepresident de la Comissió d’Economia Territorial i Urbana del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Ponències:

  • “Nitrats: fertilització versus contaminació”

Sra. Elisenda Guillaumes Cullell, Doctora, Enginyera Agrònoma. Directora General d’Agricultura i Ramaderia de la Generalitat de Catalunya i experta en sòls.

  • “Sòl i intensificació sostenible”

Sr. Miquel Aran Mayoral,  Enginyer Agrònom. Gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

  • “El sòl com a embornal de CO2”

Sra. Rosa Poch Claret, Catedràtica de Medi Ambient i Ciències del Sòl de la Universitat de Lleida.
Experiències:

  • “Qualitat dels sòls i reg en noves plantacions”

Sr. Joan Gené Albesa, Responsable de plantacions intensives d’ametller de la Unió Corporació Alimentària.

  • “La producció de farratge, reg i sòls”

Sr. Jaume Pont Camps, Director tècnic de Granja San José.

  • “Sòls i regadiu”

Sr. Albert Roselló Martínez, Cap de projectes de SAF Sampling Water.

Moderador:

Sr. Xavier Ticó Camí, Vicepresident de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Inscripcions

Inscripcions obertes fins el dia 14 de setembre 2021, a les 23:59h

Per a inscripcions clica aquí

Més informació

Més informació aquí

 

Share This Post

Torna a Formació