Inici » Esdeveniments » Formació » Presentació del projecte: Del conreu a la taula: proteïna alternativa, motor diversificador del sector agroalimentari

Presentació del projecte: Del conreu a la taula: proteïna alternativa, motor diversificador del sector agroalimentari

Inici 22/03/2022

Presentació del projecte: Del conreu a la taula: proteïna alternativa, motor diversificador del sector agroalimentari

Organitza: Zircula Foods i UdL

Data:22 de març de 2022

Hora:18:00 h

Lloc: Sala d’actes – ETSEA UdL

Objectiu

L’objectiu del projecte és estructurar una cadena de valor que promogui el conreu de proteïnes vegetals, pròpies de la zona del Mediterrani i de la Vall de l’Ebre, i que en possibiliti la seva elaboració en productes mímics i anàlegs a la carn i al peix. D’aquesta manera, es promourà la producció local d’aliments de proteïna vegetal en una cadena totalment integrada al Sud d’Europa.

Programa

Benvinguda

  • Jordi Graell, director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària de la UdL.

Inauguració

  • Carmel Mòdol: secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Conferència

  • Daniel Plaza: Universitat de Lleida.
  • David Giné: Semillas Batlle.
  • Roger Berengueres: Cooperativa d’Artesa.
  • Andreu Martín: Elian.
  • Santi Aliaga: Zyrcular Foods.

Conclusions

  • Eduard Ribas de Cluster Development.

Tancament de la sessió

  • Jaume Puy, rector de la UdL.

Share This Post

Torna a Formació