Inici » Esdeveniments » Agenda » Activitats COEAC ja realitzades » Debat política agrària al COEAC Lleida el 19 de febrer

Debat política agrària al COEAC Lleida el 19 de febrer

19 de febrer de 2008 // 00:00 - 23:59

***************JORNADA PASSADA *****************

Debat sobre contingut dels programes de política agrària .

Serà dirigit pel prestigiós periodista Xavier Graset, i comptem amb l’assistència dels principals representants dels partits polítics.

Aquest debat està previst portar-lo a terme el proper dimarts, 19 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, a la seu del nostre Col·legi a Lleida (Rambla Ferran núm. 2, 4t.). Serà dirigit pel prestigiós periodista Xavier Graset, i comptem amb l’assistència dels principals representants dels partits polítics.
Així mateix aquest debat es podrà seguir per videoconferència des de la seu a Barcelona i també des de l’Escola d’Enginyers Tècnics Agrícoles a Girona.

Objectius

Debat sobre contingut dels programes de política agrària dels principals grups polítics que es presenten a les pròximes eleccions al Congrés de Diputats.

Observacions

Cal que confirmeu l’assistència mitjançant el formulari que trobareu tot seguit, o mitjançant correu electrònic a:  agronomslleida@agronoms.cat

 

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments