Inici » Esdeveniments » Formació » Curs pràctic sobre Responsabilitat Social Corporativa

Curs pràctic sobre Responsabilitat Social Corporativa

Organitza: COEAC

Inici 15/05/2019 - 16:30
Lloc Col·legi d'Enginyers Agrònoms
Passeig de Gràcia 55, 6è 6a Barcelona

ELS ENGINYERS AGRÒNOMS AL CAPDAVANT DE LA RSC

Lloc: COEAC Barcelona, Passeig de Gràcia 55 6è 6a.
Data: 15 de maig.
Hora: de 16.30h a 19.30h.
Durada: 3h.

Presentació

Per poder aconseguir un món més segur, just i sostenible és necessaria la corresposabilitat de tots, l’educació, el coneixement i la voluntat política. Des del punt de vista de les empreses, tan públiques com privades, és necessari reparar els impactes negatius de les seves activitats i impulsar activitats sostenibles, tot treballan la Responsabilitat Social (RS).

La RS va més enllà del compliment normatiu i legal de les empreses,  incorporant en el seu ADN els valors de sostenibilitat en l’àmbit econòmic, social i mediambiental. Això implica tenir tota una estratègia basada en aquests valors i un equip de persones responsables de la RS.

Aquest taller formatiu pretèn dibuixar l’escenari mundial de transformació amb la complexitat i les principals amenaces i oportunitats que el configuren, definir la RS i com treballar-la des del punt de vista de l’empresa i  fomentar que els enginyers agrònoms liderin els plans d’acció i millora de la RSC de les empreses.

Programa

1.-LA RESPONSABILITAT DE LES ACTIVITATS
  • L’impacte de les actuacions empresarials.
  • La responsabilitat i el compromís.
  • La missió, la visió i els valors.
2.-LA RSC  INTEGRAL I TRANSVERSAL
  • Els tres vectors: econòmic, social i mediambiental.
  • Els beneficis i el valor afegit de la RSC.
3.-EL PLA D’ACCIÓ DE LA RSC.
  • El diagnòstic.
  • El pla d’acció.
  • L’acreditació RSC.

Professorat

Conxita Villar
Enginyera Agrònoma. Formadora i delegada a Lleida del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

Preu matrícula

50€ (Col.legiats)

60€ (No col.legiats)

Instruccions de pagament

Els col·legiats que us identifiqueu amb usuari i contrasenya podeu sol·licitar que el pagament es faci mitjançant domiciliació bancària. Sinó, podeu fer un ingrés al c/c ES41 2100 3054 60 2500045971 de “La Caixa”.

A l’ingrés s’ha de fer constar “el cognom+Curs gestió temps”. Un cop comprovat que el pagament s’ha fet efectiu es confirmarà la inscripció a través d’un missatge de correu electrònic.

Observacions

L’assistència a un mínim del 80% d’hores del curs donarà dret a l’expedició d’un diploma d’assistència.

Els col·legiats en els col·legis d’enginyers tècnics agrícoles, de forest i tècnics forestals també es podran acollir al preu de col·legiat, acreditant la seva condició de col·legiat en el seu respectiu col·legi.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ: El Col·legi Oficial Enginyers Agrònoms de Catalunya es reserva el dret de cancel·lar un curs si no s’arriba al mínim de persones inscrites, en aquest cas es reintegrarà l’import total de la matrícula. No es retornarà l’import de la matrícula una vegada iniciat el curs sota cap concepte.

Reserves

Tipus d'entradas Preu Places
Entrada estàndard 60,00€

Dades personals

Dades professionals

Dades de facturació

Transferència bancària al número de compte ES41 2100 3054 60 2500045971 de "La Caixa"

PRIVACITAT DE DADES
De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, general de protecció de dades, us fem saber que les dades que ens faciliteu passaran a formar part d’un fitxer propietat del Col·legi oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya amb la finalitat de poder-vos informar sobre els cursos, jornades i activitats que ofereix el COEAC. Podreu donar-vos de baixa d’aquest servei remetent-nos un correu electrònic a agronoms@agronoms.cat i exercir els vostres drets ARCO (accés, rectificació, cancel·lació i oposició) sobre les vostres dades personals i aquells altres que confereixi la normativa vigent sobre protecció de dades contactant amb nosaltres també a través del correu agronoms@agronoms.cat o remetent carta al Delegat de Protecció de Dades del Col·legi oficial d’Enginyers Agrònoms, Passeig de Gràcia 55, 6è 5a de Barcelona (08007), telèfon 93.215.26.00/93-215.26.04.


Compartir

Torna a Formació

Contrasenya oblidada

Registre