Inici » Esdeveniments » Agenda » Curs pràctic novetats IFS FOOD v.6.1. (Lleida)

Curs pràctic novetats IFS FOOD v.6.1. (Lleida)

Inici 04/06/2018 - 09:30
Lloc Delegació de Lleida del COEAC
Rambla Ferran, 2. 4-1 Lleida

Dates: 4 i 5 juny 2018

Horari: 

Dilluns 4: Matí i tarda: de 9.30h a 14h i 15.30h a 19h

Dimarts 5: Matí: de 9h a 15h

Curs pràctic novetats IFS FOOD v.6.1.

Organitza: Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya i Premiumlab.

Presentació

La norma de seguretat alimentària IFS és un referent per a tota la indústria agroalimentària, especialment per a aquelles indústries que elaboren productes alimentaris amb marca del distribuïdor. Aquesta norma ha estat revisada i recentment se n’ha editat la versió núm. 6.1 que serà efectiva a tots els efectes, a partir de l’1 de juliol de 2018.

Entre les principals novetats de la IFS V6.1 destaca la publicació d’un capítol específic relacionat amb la prevenció del frau alimentari així com la incorporació d’auditories no anunciades de forma obligatòria.

Objectius del curs

Revisar els requisits de la Norma IFS V6.1 amb especial èmfasi en les novetats de la versió 6.1 (Prevenció del frau alimentari, auditories no anunciades, Integrity Program).

Resoldre aquelles qüestions particulars que es presenten.

Metodologia

El curs alterna les explicacions del ponent amb exercicis pràctics i d’aplicació real que permetran resoldre qüestions particulars.

Destinataris

El curs està dirigit a persones involucrades en la implantació i certificació de sistemes de seguretat alimentaria i en especial als tècnics i professionals d’empreses del sector alimentari, directors de Qualitat i responsables de Control de Qualitat, personal de plantes productores, establiments i distribuïdors d’ aliments, consultors, etc.

Durada

El curs tindrà una durada de 14 hores.

Programa del curs

1. Introducció.

2. Revisió dels punts de la Norma.

– Responsabilitat de la Direcció.

– Sistema de gestió de la qualitat i la seguretat alimentària.

– Gestió dels recursos.

– Planificació i procés de producció, inclòs l’anàlisi del risc de frau.

– Mesuraments, Anàlisi, Millora.

– Food defense i inspeccions externes.

3. Metodologia per a la prevenció del frau alimentari.

4. Casos pràctics.

5. Avanços de la norma IFS v7.

 

Professorat

Gloria Cabanes Espinós

Enginyera agrònoma. Consultora en Qualitat i Seguretat Alimentària. Premiumlab.

Preu

Col·legiats: 250 euros

No col·legiats: 310 euros

Nombre de places

El nombre de places màxim és de 20 alumnes.

Inscripcions

La inscripció al curs s’ha de tramitar mitjançant el formulari d’inscripció que trobaràs al final d’aquesta pàgina,  abans del dia 28 de maig de 2018. Places limitades.

L’organització es reserva la possibilitat de suspendre el curs si no hi ha un nombre mínim d’inscrits.

Instruccions de pagament

Els col·legiats que us identifiqueu amb usuari i contrasenya podeu sol·licitar que el pagament es faci mitjançant domiciliació bancària.

Sinó, podeu fer un ingrés al c/c ES41 2100 3054 60 2500045971 de “La Caixa”.

A l’ingrés s’ha de fer constar “el cognom+Curs IFS”. Un cop comprovat que el pagament s’ha fet efectiu es confirmarà la inscripció a través d’un missatge de correu electrònic.

Observacions

L’assistència a un mínim del 80% d’hores del curs donarà dret a l’expedició d’un diploma d’assistència.

Els col·legiats en els col·legis d’enginyers tècnics agrícoles, de forest i tècnics forestals també es podran acollir al preu de col·legiat, acreditant la seva condició de col·legiat en el seu respectiu col·legi.

Reserves

Les inscripcions estan tancades per aquest esdeveniment.

Share This Post

Torna a Formació