Inici » Esdeveniments » Agenda » Curs virtual: Informació alimentària al consumidor

Curs virtual: Informació alimentària al consumidor

Inici 11/05/2021

Curs: Informació alimentària al consumidor

Curs bonificable

Dates:  11, 12 i 13 de maig de 2021.

Nombre d’hores:  9 hores en aula virtual, repartides en 3 sessions de 3 hores, de dimarts a dijous.

Objectius

Proporcionar coneixement sobre els reptes actuals, les exigències d’informació vigents, en desenvolupament i de futur pròxim i sobre les responsabilitats dels operadors.

Professors

  • Pilar Velázquez. Velázquez Advocats. Especialista en Dret Alimentari. Consultar LinkedIn .
  • Vanesa Magdalena. Tècnica en política alimentària, FIAB. Consultar LinkedIn .
  • Enrico Frabetti. Director de política alimentària, nutrició i salut de FIAB. Consultar LinkedIn .
  • Carlota Martínez. Tècnica en nutrició i salut, FIAB. Consultar LinkedIn .

Target

Responsables de qualitat, R + D, màrqueting, comunicació, tècnics i jurídic d’empreses d’alimentació.

Programa

  • Introducció general al curs: reptes actuals de la Indústria d’Alimentació i Begudes.
  • Fonaments bàsics d’etiquetatge. Perspectives futures i novetats de l’estratègia “Farm to fork” i actes d’execució de l’Reglament (CE) 1169/2011, amb especial atenció a l’etiquetatge d’origen i a l’etiquetatge d’origen de l’ingredient primari.
  • Responsabilitat de l’operador alimentari sobre la informació alimentària. Les competències de control i el procediment administratiu sancionador.
  • L’etiquetatge nutricional, entorn actual i explicació de el model NutriScore.

Inscripcions

Formulari d’inscripció

Nombre mínim d’inscripcions per a l’execució del curs: 15 alumnes.

Informació de pagament. La informació per realitzar la transferència és la següent:

IBAN: ES22 2100 3945 64 0200071815
Concepte: Nom del curs, Nom i cognoms i el seu DNI

 

Més informació

Web

Més informació a agrifood@agrifood.es 

 

Compartir

Torna a Formació