Inici » Esdeveniments » Agenda » Cicle de jornades EN DIRECTE sobre Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya: Jornada 4: ”Les opcions futures de la terra de secà”

Cicle de jornades EN DIRECTE sobre Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya: Jornada 4: ”Les opcions futures de la terra de secà”

Inici 14/07/2021

Cicle de jornades EN DIRECTE sobre Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya: Jornada 4: ”Les opcions futures de la terra de secà”

Organitza: Col·Legi d’Economistes de Catalunya i ICEA.

Jornada en línia Dimecres, 14 juliol, a les 18h.

Programa

Benvinguda i Presentació:

Sra. Ana García Molina, presidenta de la Comissió d’Economia i Sostenibilitat del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Ponències

  • “El clima regional en els secans al llarg del segle XXI”

Sr. Marc Prohom Duran, cap de l’Àrea de Climatologia del Servei Meteorològic de Catalunya

  • “Com afecta i afectarà el canvi climàtic als conreus de secà”

Sr. Robert Savé Montserrat, investigador emèrit de IRTA

  • “Consideracions econòmiques holístiques pels conreus de secà”

Sr. Josep Presseguer Gené, gerent del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent

Experiències

  • “Viticultura orgànica d’alta gamma”

Sr. Josep Jiménez García, director de viticultura de Juvé & Camps

  • “El valor de la terra en el conreu de l’oli”

Sr. Agustí Romero Aroca, investigador coordinador de l’equip d’olivicultura de l’IRTA

  • “El futur dels fruits secs en els secans”

Sra. Sandra Climent Queralt, responsable del departament internacional de Crisolar Group

 Modera:

Sr. Francesc Reguant i Fosas, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

INSCRIPCIONS

Share This Post

Torna a Formació