Inici » Esdeveniments » Formació » Cicle de jornades: Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya | Jornada 3: ”Aigua, aliments i regadiu”

Cicle de jornades: Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya | Jornada 3: ”Aigua, aliments i regadiu”

Inici 16/06/2021

Cicle de jornades EN DIRECTE (on line) Aigua, Sòl i Aliments a Catalunya | Jornada 3: ”Aigua, aliments i regadiu”

Organtza: Col·legi d’Economistes de Catalunya i ICEA, amb la col·laboració del COEAC entre altres

Amb la participació dels companys, Joan Girona, Joan Esteve, Joan Fortuny i Maite Sisquella

Jornada virtual

Hora: 18h.

Programa

Presentació

Sr. Jordi Sala Casarramona, president de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA)

Ponències:

“Com alimentar a Catalunya en el marc del Green Deal?”

  • Sr. Francesc Reguant i Fosas, president de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya

“Aigua, aliments i agricultura de precisió”

  • Sr. Joan Girona Gomis, delegat institucional de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) a Lleida i Pirineus

“Aspectes mediambientals en la gestió dels regadius”

  • Sr.Martí Boada i Juncà, doctor en Ciències Ambientals

Experiències

“Agricultura de precisió a Raimat”

  • Sr. Joan Esteve Julià, director general del celler Raimat

“Pistatxer al Segarra-Garrigues”

  • Sr. Joan Fortuny Queralt, agricultural managing director a Borges Agricultural Industrial Nuts (BAIN).

“Horticultura a Cal Peretó”

  • Sr. Marc Solé Caballol, empresari agrícola

Modera:

Sra. Maite Sisquella Vila, coordinadora de l’Oficina del Regant.

Inscripcions

Per a inscripcions aquí

Més informació

Web Col·legi d’Economistes de Catalunya

Compartir

Torna a Formació