Inici » Esdeveniments » Agenda » CELEBRACIÓ SANT ISIDRE 2015. DEMARCACIÓ GIRONA

CELEBRACIÓ SANT ISIDRE 2015. DEMARCACIÓ GIRONA

16 de maig de 2015 // 00:00 - 23:59

Organitza: Delegació de Girona del COEAC

Data: Dissabte, 16 de maig de 2015

Lloc: Santa Clara. (Localització)42.260482, 3.048236
17469 Fortià, Girona

Enguany, per a celebrar la festivitat del nostre patró Sant Isidre, hem pensat d’organitzar la tradicional Arrossada d’en Frederic, a un lloc com sempre ben especial. Aquesta vegada anirem a l’Horta de Santa Clara, un espai de producció ecològica d’hortalisses amb finalitats d’inserció socio-laboral de persones amb risc d’exclusió.

El dia que t’has de reservar és el proper dissabte, dia 16 de maig. És previst que sigui obert a familiars i companys d’altres demarcacions.

PROGRAMA

11:30 h Trobada: Santa Clara. (Localització)42.260482, 3.048236
17469 Fortià, Girona

Indicacions: L’Horta de Santa Clara està a les terres del Monestir de Santa Clara, Carretera de Roses Km 33, al terme municipal de Fortià. Està situat a peu de la carretera C-260 entre Figueres i Castelló d’Empúries, al costat d’una benzinera

12:00 h Presentació del projecte d’agricultura social de Tarpuna a càrrec del company, Josep M. Vallès.
La cooperativa d’iniciativa social Tarpuna promou i col·labora en la implantació de projectes d’agricultura social de diferents tipologies i en col·laboració amb entitats socials o administracions locals. Fins a l’actualitat ha desenvolupat 14 projectes a través de l’assessorament, la formació o la dinamització i gestió dels horts. Tots els projectes tenen en comú que la horticultura esdevé una eina que ajuda a la millora de la qualitat de vida de persones o col·lectius vulnerables. L’hort pot ser una eina per facilitar la ocupació, per la millora del benestar, la formació i, en alguns casos, com és el cas de l’Horta de Santa Clara, per la inserció laboral.

12:30 h Visita a la horta, espai de producció ecològica d’hortalisses amb finalitats d’inserció socio-laboral de persones amb risc d’exclusió.
L’Horta de Santa Clara està impulsada en col·laboració amb la Fundació Acollida i Esperança que és qui actualment gestiona el projecte. La finca té més de 12.000 m2 de cultiu ecològic, que es rega a manta. Ara hi estan treballant 4 persones a mitja jornada, contractades per Mansol Projectes SL, el Centre Especial de Treball de la Fundació. Les germanes Clarisses del Monestir van fer donació de les terres i també de tot el monestir a la Fundació per tal de facilitar la implantació del projecte. A l’explotació també hi ha una granja d’engreix de pollastres que gestionaven des de fa temps les monges del monestir.

13:00 h Visita a la granja de broilers.

13:30 h Dinar. (Arrosada del company, Frederic Gómez Pardo)
Menú: Amanida, Arròs, Postres, Aigua mineral i Vi

Preu: Adults: 10 euros
Nens: gratuït

Et prego que confirmis la teva assistència a través del formulari d’inscripció a La web del Col·legi, abans del dia 12 de maig, indicant el nombre de persones (núm. d’adults i núm. de nens).

El pagament es farà per domiciliació bancària al número de compte on es passa la quota del col·legiat/da.

Esperant que ens puguem trobar en el dinar rep una forta abraçada dels teus amics.

Josep Maria Dilmé i Ferrer
DELEGAT GIRONA

Imma Malet i Prat
VOCAL GIRONA

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments