Inici » Esdeveniments » Agenda » CELEBRACIÓ DE LA FESTA DE SANT ISIDRE A LLEIDA

CELEBRACIÓ DE LA FESTA DE SANT ISIDRE A LLEIDA

14 de maig de 2010 // 00:00 - 23:59

Un any més s’apropa la festivitat del nostre patró, Sant Isidre, i com és tradicional a la Delegació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya celebrem el sopar de germanor.

Com sempre, el sopar pretén ser una trobada que esdevé una estona on totes les persones que integrem el col·lectiu d’Enginyers Agrònoms de les Terres de Lleida compartim les nostres experiències professionals i personals.

Un cop més, la Comissió d’Activitats de Lleida s’ha esmerçat en la seva preparació i amb el sorteig d’alguns regals que esperem que us agradin. També comptarem amb una estona de ball amb música en directe.

El sopar el farem el divendres 14 de maig, a 2/4 de deu, al Restaurant A Taula de la ciutat de Lleida. Aquest restaurant està ubicat a l’Av. Josep Tarradellas, 45-47, al costat dels Camps Elisis.

El menú, pel qual cal abonar 25 € per persona, es mostra en el full adjunt . En el moment de la inscripció caldrà fer l’ ingrés de l’ import a “La Caixa”, compte del COEAC núm. 2100 3054 60 2500045971, indicant el cognom i “sopar Lleida”

Cal que confirmis la teva assistència mitjançant formulari d’inscripció com a molt tard el dilluns 10 de maig, indicant el teu nom i el de la persona que t’acompanyarà.

T’animo a què participis en aquesta Festa i a què engresquis als companys i companyes amb qui mantens relació professional o personal perquè també hi assisteixin.

Informació relacionada

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments