Inici » Esdeveniments » Agenda » #àgora_agrònoms: Preu dels aliments en l’escenari del segle XXI (ponència de Francesc Reguant)

#àgora_agrònoms: Preu dels aliments en l’escenari del segle XXI (ponència de Francesc Reguant)

7 de febrer de 2023 // 12:00 - 13:00

Nova #àgora_agrònoms organitzada per la Comissió Agrosèniors

Per seguir amb la línia de webinars tan interessants que organitza la Comissió d’Agrosèniors del COEAC, i que estan oberts a tots els col·legiats i col·legiades, en aquesta ocasió s’ha convidat a l’economista Francesc Reguant perquè parli del preu dels aliments en l’escenari del segle en què vivim.

  • Dia: dimarts 7 de febrer de 2023
  • Hora: a les 12h
  • Format: Webinar online
  • Dirigit a: col·legiats i col·legiades prèviament inscrites (a la part inferior d’aquesta pàgina)

Convidat i ponència:

Sr. Francesc Reguant Fosas, economista, llicenciat per la Universitat de Barcelona (UB). Master of Business Administration (MBA) en Alta Funció Directiva, a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Va ser Director d’Administració i Sistemes d’Informació i Director d’Estudis i Prospectiva, a l’Institut d’Investigació i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA); vicepresident de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), i va treballar durant deu anys al Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

Actualment és el President de la Comissió d’Economia Agroalimentària del Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) i el Director de l’Observatori d’Economia Agroalimentària (ObeAlimentària).

Ponència: “Preu dels aliments en l’escenari del segle XXI”

Inscripcions

Aquesta sessió està dirigida a tots els col·legiats i col·legiades del COEAC que vulguin participar-hi. Per assistir-hi, cal omplir el formulari que trobareu a continuació.

Les persones inscrites al formulari rebran, unes hores abans de la sessió, l’enllaç per a connectar-se.

Reserves

Tipus d'entradas Places
Inscripció al Webinar

Dades personals

Dades professionals

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a tots els esdeveniments