Inici » Esdeveniments » Agenda » #ÀGORA_AGRÒNOMS: “L’edició genètica CRISPR: què és i per a què s’utilitza(rà)”

#ÀGORA_AGRÒNOMS: “L’edició genètica CRISPR: què és i per a què s’utilitza(rà)”

9 de gener de 2024 // 12:00 - 13:00

Nova #àgora_agrònoms organitzada per la Comissió d’Agrosèniors

El proper 9 de gener de 2024 tindrà lloc una nova edició d’#àgora_agrònoms organitzada per la Comissió d’Agrosèniors. En aquesta sessió, el títol serà “L’edició genètica CRISPR: què és i per a què s’utilitza(rà)”, i la ponent, la senyora Irma Roig.

  • Dia: dimarts 9 de gener de 2024
  • Hora: a les 12:00h
  • Format: Webinar online
  • Dirigit a: col·legiats i col·legiades prèviament inscrites (a la part inferior d’aquesta pàgina)

Convidada i ponència:

Sra. Irma Roig Villanova.

Irma Roig Villanova és llicenciada en Biologia i doctora en Biotecnologia per la UB.

Actualment és professora lectora Serra Hunter vinculada a l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona i sotsdirectora d’infraestructures i recerca al Departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya- BarcelonaTech.

La seva activitat de recerca és relativa a la biologia, biologia molecular i biotecnologia vegetal per a l’anàlisi, conservació i millora de les plantes, focalitzada en les característiques nutricionals i organolèptiques, resistència i/o tolerància als estressos biòtics i abiòtics d’espècies hortícoles.

Ponència: “L’edició genètica CRISPR: què és i per a què s’utilitza(rà)”

Inscripcions

Aquesta sessió està dirigida a tots els col·legiats i col·legiades del COEAC que vulguin participar-hi. Per assistir-hi, cal omplir el formulari que trobareu a continuació.

Les persones inscrites al formulari rebran, unes hores abans de la sessió, l’enllaç per a connectar-se.

Reserves

Tipus d'entradas Places
Inscripció al webinar

POLÍTICA DE PRIVACITAT
En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa. Li informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit. Li informem de la possibilitat que té d\'exercir els drets d\'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de COL·LEGI D’ENGINYERS AGRÒNOMS DE CATALUNYA, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a PASSEIG DE GRÀCIA 55-57,08007 BARCELONA, BARCELONA, o al correu electrònic AGRONOMS@AGRONOMS.CAT.


Share This Post

Torna a tots els esdeveniments