Inici » Esdeveniments » Agenda » Altres activitats » Acord de col·laboració amb l’Agència Estatal d’Administració Tributària.

Acord de col·laboració amb l’Agència Estatal d’Administració Tributària.

23 d'abril de 2008 // 00:00 - 23:59

El Col·legi ha signat un acord amb l’Agència Estatal d’Administració Tributària mitjançant el qual, els col·legiats i col·legiades adherides al mateix, podran presentar declaracions i comunicacions tributàries per via telemàtica, en representació de terceres persones. Un exemple dels tràmits que es poden fer, és la declaració del gasoil.

El procediment establert en aquest acord és el següent:

1. El col·legiat/ada ha de comunicar al Col·legi que vol adherir-se a aquest acord omplint el formulari d’inscripció, 2. El Col·legi comunicarà a l’Agència Estatal Tributària la relació de persones interessades en adherir-se a l’acord.

3. El col·legiat/ada ha de presentar a l’Agència Tributària més propera, el document individualitzat d’adhesió a l’acord. (Document facilitat pel Col·legi).

4. El col·legiat/ada ha de disposar de certificat d’usuari de signatura electrònica X.509.V3 expedit per la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre-Real casa de la Moneda, o bé d’altres admesos per l’ l’Agència Estatal d’Administració Tributària.

Els interessats/ades en adherir-se a l’acord, ho poden fer mitjançant el següent formulari d’inscripció, abans del dia 15 d’abril de 2008:

Inscripció

Un cop realitzada la inscripció els col·legiats/ades rebran la documentació necessària relativa al document individualitzat d’adhesió a presentar a qualsevol delegació de l’Agència Tributària.

Share This Post

Torna a tots els esdeveniments