Inici » Esdeveniments » Agenda » 4a edició Big Data Congress

4a edició Big Data Congress

Inici 24/10/2018
Lloc AUDITORI AXA DE BARCELONA
Av. Diagonal, 547 Barcelona

4a edició Big Data Congress

NO ET PERDIS L’EDICIÓ MÉS TECNOLÒGICA

Els dies 24 i 25 d’Octubre de 2018, se celebrarà a Barcelona la 4a edició del Big Data Congress, el congrés de referència sobre Big Data a Catalunya i organitzat pel Big Data CoE Barcelona.

El congrés serà, per quart any consecutiu, el punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que volen o estan realitzant projectes en l’àmbit Big Data & Data Analytics, extraient valor de les dades. Serà un espai per explicar què s’està fent a Barcelona i Catalunya en l’àmbit de Big Data i què s’està fent a la resta del món.

El congrés combinarà experiències del centre i dels seus col·laboradors, amb ponències d’experts i referents nacionals i internacionals.
La 4a edició del Big Data Congress, comptarà amb 2 grans blocs temàtics diferenciats tenint en compte el públic objectiu al qual es dirigeix:

24 oct: Strategy &Deployment

Es presentaran casos d’èxit d’empreses que han definit una estratègia de dades i estan implementant la cultura de dades de forma transversal en tota l’organització. Es debatran els passos a seguir i aspectes a tenir en compte quan es vol desenvolupar un projecte Big Data (des de la seva conceptualització fins el seu desplegament).

25 oct: Big Data Maturity& Tech

Sessions amb contingut tecnològic orientades a revisar casos d’ús en analítica de dades, últims productes i estat de l’art en Big Data. Es debatrà sobre quins són els passos clau a dur a terme per obtenir tot el potencial d’analítica en el negoci, tenint en compte la seva coexistència amb els actuals sistemes legacy.

Programa

Pots consultar el programa i fer les inscripcions, aquí

Inscripcions

Com en edicions anteriors, la inscripció és gratuita fins esgotar places.

Inscripció aquí

 

Compartir

Torna a Formació

Contrasenya oblidada

Registre