Inici » Esdeveniments » Formació » 2a edició de la Universitat d’Estiu de Mercabarna. “El malbaratament alimentari”

2a edició de la Universitat d’Estiu de Mercabarna. “El malbaratament alimentari”

Inici 01/07/2019

2a edició de la Universitat d’Estiu de Mercabarna. “El malbaratament alimentari”

Vols posar-te al dia sobre malbaratament?

De l’1 al 3 de juliol la Universitat d’Estiu de Mercabarna posarà el focus sobre el malbaratament alimentari

Mercabarna celebrarà la segona edició de la Universitat d’Estiu amb l’objectiu de continuar impulsant les sinergies entre el món acadèmic i l’empresarial. L’edició d’enguany se centrarà en el malbaratament alimentari i permetrà conèixer de primera mà i debatre sobre les diferents iniciatives que des del productors fins als consumidors, es duen a terme per combatre el malbaratament arreu del món.

La Universitat, que se celebrarà de l’1 al 3 de juliol, vol aportar un coneixement actualitzat sobre els principals reptes de la lluita contra el malbaratament al sector agroalimentari, per això compta amb un conjunt de ponents del més alt nivell format per docents, investigadors i professionals en actiu que oferiran una visió pràctica del tema.

La formació està totalment subvencionada per Mercabarna i compta amb la col·laboració de l’Escola Superior d’Agricultura de la UPC que convalida fins a 3 crèdits institucionals als seus alumnes.

Al llarg dels seus 3 dies de durada, es tractarà l’estratègia europea per a la reducció del malbaratament alimentari, el paper dels productors, majoristes i detallistes en la prevenció del malbaratament alimentari, les solucions tecnològiques més innovadores, les iniciatives en el món de la restauració i pedagògica vers el consumidor entre d’altres.

Programa

Programa preliminar en format PDF  

Més informació

Per a més informació, podeu descarregar-vos el programa preliminar, consultar www.mercabarna.es/universitatestiu o contactar a través del mail universitatestiu@mercabarna.cat / 93 556 34 56.

Inscripcions

Per a inscripcions clica AQUÍ

Compartir

Torna a Formació