Inici » Esdeveniments » Formació » Cursos » Jornades COEAC » 20a Fira d’Oli Siurana La innovació en la cuina de l’oli d’oliva verge extra (Reus, 12 novembre 2016)

20a Fira d’Oli Siurana La innovació en la cuina de l’oli d’oliva verge extra (Reus, 12 novembre 2016)

12 de novembre de 2016 // 00:00

Jornada tècnica inclosa en el Pla Anual de Transferència Tecnològica del DARP

Organitzen: Col·legi Oficial Enginyers Agrònoms de Catalunya i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Lloc: Estació Enològica de Reus. Sala Panell de Tast (2a. Planta). Passeig Sunyer 4-6. 43202 REUS

Inscripcions:  La jornada és gratuïta, però cal inscriure's prèviament a través dels Serveis Territorials del DARP a Tarragona: Tel.: 977 250 450 – A/e: jgilsantos@gencat.cat  Persones de contacte: Sr. José A. Gil o Sra. Maribel Bolós.
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat
Places limitades a 30 persones. Per rigorós ordre d'inscripció

Horari

De les 11.30h. a les 13.00h.

Informació relacionada

Compartir

Torna a tots els esdeveniments